ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Обманом взяли кров у 85-річної матері громадського активіста Богдана Пилипіва

    23 квітня 2024 вівторок
    83 переглядів
    Б.Пилипів є одним із засновників "Правого сектора" Закарпаття

    Четверо невідомих осіб з валізою обманом проникли у житло батьків громадського активіста Богдана Пилипіва і зробили ряд незрозумілих маніпуляцій включно з взяттям крові у його матері.
    Про це у соціальній мережі Фейсбук повідомив сам Богдан Пилипів.

    З його слів, четверо невідомих, один з яких - із валізою в руках, погрожуючи, що виламають двері, вломилися в помешкання його батьків. "Батька вдома не було, мама 1931 року народження, зв'язкова УПА, впустила бидлоту до хати. ...Примусили маму здати кров з четвертого пальця лівої руки та підписати якісь папірчики", - розповів Б.Пилипів.

    Терміново прибувши до дому, Б.Пилипів викликав патрульну поліцію і написав в міліцію "заяву про вчинення злочину, а саме - проникнення в приміщення з погрозами вчинити насилля. З обов'язковим внесення відомостей до ЄРДР".

    Б.Пилипів, який є одним із засновників "Правого сектора" Закарпаття, відомий своїм непримиренним ставленням до корумпованих "правоохоронних" органів і, зокрема, резонансним протистоянням з колишнім начальником УМВС України в Закарпатській області Сергієм Шараничем, внаслідок якого став фігурантом підлаштованої і фальсифікованої кримінальної справи.

    Нинішню ситуацію Б.Пилипів вважає продовженням колишніх міліцейсько-прокурорських провокацій і емоційно апелює у своєму зверненні до прокурора Закарпатської області Володимира Янка і начальника обласної міліції Сергія Князєва: "Ви, кончені *****аси, що творите, з літніми людьми воюєте? З людьми, які боролись за вільну Україну, які моляться на незалежну? Заганяєте своїми підарастично-проФфесійними діями людей у могилу? Що вони вам зробили, до чого це?
    Щоб з ваших батьків, *****аси, так само знущались..."

    За інформацією Б.Пилипіва, є інформація, що в Ужгород приїхали 4 працівники ГПУ із завданням розслідувати справу люстрації прокурора Івана Кайла, до якої причетний Б.Пилипів, та теми гральних автоматів. В рамках цих проваджень і беруться біологічні взірці.


    Читайте також: Повна люстрація...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости