ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прокурор Криму Наталя Поклонська розважається в басейні з дельфінами, щоб не впасти в депресію! (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    95 переглядів
    Поклонський від депресії рятують дельфіни

    Дуже люблю дельфінів, - зізналася вона. - Вони володіють якимись неймовірними здібностями заспокоювати. Я від них заряджаюсь позитивною енергією.

    Мені якось в житті було дуже важко, і щоб трохи прийти в себе, я тут (в дельфінарії) близько тижня жила поруч - у вагончику. Вони мене витягли з тієї депресії ».


    Як уточнила Поклонська, депресія не була пов'язана з її посадою прокурора Криму або ситуацією на Україні. «Це було задовго до цього. Просто все навалилося. А в Кримську весну депресії було колись », - пояснила вона.


    Крім того, як розповіла прокурор, їй дуже подобаються кішки, в тому числі мешканці парку левів «Тайган», навколо власника якого в грудні 2015 розгорівся скандал.


    «Знаєте, як дочка переживала через те, що в пресі деякі писали? Вона мені такі істерики влаштовувала: «Мама, забери тигреня, щоб не вмер. Мама, ти навіщо мавп не любиш? »Ну це жах якийсь. Так все було перекручено безпідставно. Ніяких претензій до тварин немає і бути не може.


    Тільки радість отримуєш, коли з ними спілкуєшся. Ми просто намагаємося донести, щоб люди привели все в відповідність до закону. І будуть і далі «Тайган» і «Казка» однією з родзинок нашого півострова », - запевнила вона.



    Нагадаємо, Безжалісна туристка витягла з озера лебедя за крило і замордувала до смерті заради "гарної" фотосесії (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору