ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Президент України підписав Закон про електронне декларування

    28 березня 2024 четвер
    68 переглядів
    Петро Порошенко підписав "безвізовий закон" про електронне декларування.

    Президент України підписав документ на зустрічі з представниками комісії з обрання НАЗК

    Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей подання посадовими особами декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру в 2016 році". Про це повідомляє прес-служба президента.
    Президент підписав документ у ході зустрічі з представниками комісії з обрання членів Національного агентства з питань запобігання корупції, він входив в пакет законів, ухвалення яких необхідне для введення Європейським союзом безвізового режиму для українців.
    "У 2016 році цей закон набуває чинності. Заповнювати чиновники будуть декларації у 2016 році, і відповідальність буде наступати в 2016 році. У вашій присутності я підписую цей закон», - сказав Порошенко.
    Він також підкреслив, що всі закони та зміни, які входять в "безвізовий пакет", важливі для України і спрямовані на боротьбу з корупцією.
    У свою чергу голова представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський, який також був присутній на зустрічі, привітав ухвалення цього закону, зазначивши, що до напрацювання цього документа були залучені експерти Європейської комісії.
    Нагадаємо, у вівторок, 15 березня, спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман підписав законопроект №3755 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо особливостей подання посадовими особами декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру в 2016 році".
    ЧИТАЙТЕ також: Шлях до безвізового режиму відкрито! Верховна Рада прийняла закон про електронне декларування!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости