ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У вагоні з залізною рудою за кордон прямували 600 блоків цигарок

    16 квітня 2024 вівторок
    54 переглядів

    Вчора, 9 листопада, на залізничному митному посту “Павлово” Ужгородської митниці, інспекторами разом з прикордонниками в одному із вагонів було виявлено 600 блоків цигарок українського виробництва.

    У вагоні з залізною рудою за кордон прямували 600 блоків цигарок
    У вагоні з залізною рудою за кордон прямували 600 блоків цигарок

    Як повідомила UA-Reporter.com прес-секретар Ужгородської митниці Вікторія Сенгетовська, згідно товаросупровідних документів Львівською залізницею через українсько-словацький кордон транзитом з Росії до Чехії прямували вагони з залізною рудою. Під час перевірки одного з вагонів під заявленим вантажем на глибині близько 40 см було виявлено приховані від митного контролю 600 блоків цигарок. Звичайно, жодних документів та власника на тютюнові вироби виявлено не було.

    Машиніст потягу свою причетність до контрабанди цигарок заперечив. Тютюнові вироби, на загальну суму 6 тисяч гривень, вилучені. Складено протокол про порушення митних правил. Відрадно, що заробити на різниці цін на тютюнові вироби (а в країнах Європи вони коштують принаймні вдвічі дорожче, ніж в Україні) контрабандисти вже не зможуть.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору