ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Моральна деградація... Вандали відпиляли Папі Римському руку з розп'яттям (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    93 переглядів
    Невідомі "відпиляли" статуї Івану Павлу ІІ ліву руку, яка тримала папський посох

    Як стало відомо, у Дрогобичі невідомі "відпиляли" статуї Івану Павлу ІІ ліву руку, яка тримала папський посох з розп'яттям. Про дане варварство повідомили на сторінці "Скринька Пандьорки" у мережі facebook.

    Увага, далі в дописі ненормативна лексика!

    "Це.... це жах! Як таке могло статися в Дрогобичі? Як на це реагувати? Я думаю, розслідування цієї справи під свій контроль, бажано під народний, має взяти особисто Тарас Кучма... Другим кроком буде доцільним виписати пізд@лєй мєнт... ой, новій поліції нашого славного міста. До сраки такі органи, якщо в центрі міста спокійно може орудувати мародер і моральний у@обок. Думаю, про цей інцидент напишуть місцеві журналісти, всі повисловлюють свої обурення і на тому буде кінець. Вандала не знайдуть, а за місяць-другий відпиляють голову Котермаку і насруть в середину туловища... а х@лі??? Згадалось як кусок плитки відвалилось біля пам'ятника Шевченку... смороду було повно. Але чомусь ні один не сказав, що виною тому є не вандали, а у@обки, які дозволяють на майдані Шевченка розміщувати "лунапаркі", а гроші на облаштування тупо п@здять ... Продовження має бути!", - йдеться у повідомленні на сторінці.

    Ця справа одразу викликала шок та обурення мешканців Дрогобича, які закликають знайти і притягнути винуватців до покарання.

    До речі, за два тижні (27 березня) католицький світ святкуватиме Пасху.

    Нагадаємо, пам'ятник Папі Римському Івану Павлу ІІ є одним з перших пам'ятників в Україні, урочисто відкритий на День Незалежності 24 серпня (в цей день церква також святкує і День Св.Варфоломія) 2007 року біля готичного Дрогобицького костелу Св.Варфоломія.
    Як ми повідомляли, Вандали знищили сад Вагнера під Невицьким замком

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору