ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Карпатах збудують гігантський гірськолижний курорт, що складе конкуренцію Буковелю

    29 березня 2024 п'ятниця
    87 переглядів
    Поява іншого великого курорту-конкурента дозволить знижувати ціни

    Поява іншого великого курорту-конкурента дозволить знижувати ціни на курортні послуги та підвищувати їх якість

    В Івано-Франківській області, у Верховинському районі, побудують новий великий гірськолижний курорт. Він запланований Івано-Франківською облдержадміністрацією, про що розповів директор департаменту розвитку туристичної інфраструктури Дмитро Романюк.

    Департамент розробить проектну документацію, будуть залучати інвесторів. Поставлене дуже амбітне завдання – зробити такий курорт, який зможе скласти конкуренцію самому Буковелю.

    Курорт «Буковель» працює вже понад 10 років, здобув велику і заслужену популярність, дозволив збільшити кількість туристів, які приїжджають в область. Але, будучи монополістом, може диктувати вартість послуг. Поява іншого великого курорту-конкурента дозволить знижувати ціни на курортні послуги та підвищувати їх якість.

    Місцем для будівництва курорту обраний Верховинський район – гуцульський регіон Карпат, в долині річки Чорний Черемош c неймовірною красою гірських ландшафтів та безліччю легенд. Тут уже є школа рафтингу, де навчають спускам на байдарках і каяках, понад 100 джерел мінеральних вод, є можливість порибалити.
    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ Гірськолижний курорт Драгобрат! (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору