ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Не довго злодій погуляв на волі! На Закарпатті хлопець тільки вийшов із в'язниці і одразу обікрав три помешкання

    18 квітня 2024 четвер
    37 переглядів
    Молодик наприкінці лютого вийшов з в’язниці, де відбував покарання за крадіжки

    До мукачівських правоохоронців звернувся 25-річний місцевий житель та заявив, що невідомий шляхом вільного доступу з помешкання, де він проживає, викрав планшет, веб камеру та документи на житло, сума збитків на суму 5000 гривень.

    Під час проведення оперативно-пошукових заходів мукачівські правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 24-річний мукачівець.

    Окрім цього, в ході досудового розслідування слідчий відділу Артур Черенков встановив, що в цей же день, 8-ого березня, вночі затриманий скоїв на території міста ще ряд крадіжок. А саме, викрав з будинку, куди потрапив, перестрибнувши через паркан, з коридору два планшети. Проте його застукала господарка, яка була вдома. Зловмисник прихопив два планшети й тікає, але в поспіху крадене кидає з рук...

    На цьому хлопець не зупинився, через кілька будинків він пішов до іншого приватного помешкання. Так само перескочив через паркан, двері у будинку були відчинені, а господарі спали. Хлопець з вітальної кімнати викрадає планшет та 400 гривень, які були на столику, і тихенько вийшов. Господарі тільки вранці виявили відсутність грошей та техніки й одразу звернулися до правоохоронців.

    Як розповів Артур Черенков, молодик наприкінці лютого вийшов з в’язниці, де відбував покарання за майнові злочини. Взагалі, затриманий у свої 24 роки, 10 з яких просидів у тюрмі. Свою злочинну діяльність хлопець почав ще у 14 років, скоївши тоді 23 крадіжки з будинків та квартир.

    Речові докази вилучено. За фактами крадіжок відкрито кримінальне провадження згідно ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Наразі відносно затриманого обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 8 років.
    Джерело: відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору