ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Справжній мукачівський монстр кинув жінку у ванну з кип’ятком і придушив скотчем

    28 березня 2024 четвер
    104 переглядів
    Віднесли тіло померлої громадянки П. до річки Латориця та викинули його у воду

    Рішення щодо жителя с. Лісарня Мукачівського району, який влітку минулого року вбив жінку, прийняв Мукачівський міськрайонний суд. Про це сьогодні повідомила прес-служба суду.

    Обставинами справи встановлено, що 21 серпня 2015 року близько першої години ночі обвинувачений, громадянин Б. 1972 р.н., який був у стані алкогольного сп'яніння, на вул. Пивоварній в м. Мукачево розпочав сварку зі співмешканкою П., в ході якої вдарив останню кулаком по обличчю.
    Продовжуючи насильницькі дії, підозрюваний наніс громадянці П. подальші удари кулаком в ключицю та грудну клітку, спричинивши численні тілесні ушкодження, рани, переломи кісток, закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, а також закриті переломи тіла. Не зупиняючись, на цьому громадянин Б., завдаючи потерпілій нестерпний біль та страждання, помістив її у ванну з кип'ятком, чим заподіяв їй опіки шкірних покровів ІІ-ІІІ ступенів, загальною площею близько 35% поверхні тіла. Бажаючи довести вбивство до кінця, підозрюваний монтажним скотчем замотав голову співмешканки, перекривши їй у такий спосіб доступ повітря через рот і ніс, що стало безпосередньою причиною настання смерті потерпілої.
    22 серпня 2015 року близько другої години ночі підозрюваний разом із братом, громадянином Б.Ю., з метою приховання скоєного особливо тяжкого злочину, віднесли тіло померлої громадянки П. до річки Латориця та викинули його у воду.
    У ході досудового розслідування було проведено судово-психіатричну експертизу відносно підозрюваного Б., і згідно висновку експерта останній страждає тимчасовим хворобливим розладом психічної діяльності, не може усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними.
    В судовому засіданні прокурор вважав доведеним факт вчинення підозрюваним Б.. кримінального злочину, передбаченого п.4 ч.2 ст. 115 КК України та з врахуванням висновку експерта просив задоволити клопотання та застосувати до останнього примусові заходи медичного характеру у виді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом.
    Таким чином під час розгляду клопотання по кримінальному провадженню судом встановлено, що кримінальний злочин, який згідно з ст. 12 КК України віднесено до особливо тяжкого, підозрюваний Б. вчинив в стані неосудності, з урахуванням ступеня небезпечності психічно хворого для себе або інших осіб суд прийшов до висновку, що громадянин Б. в момент вбивства та на теперішній час не може усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними, і постановив ухвалу про застосування щодо підозрюваного Б., 1972 року народження, примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом.
    Джерело: прес-служба Мукачівського міськрайонного суду


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ "Геноцид" від Яценюка! Чергове підвищення тарифів на газ - це затягнута петля на шиї українців!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору