ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жорстоке вбивство на Закарпатті - чоловіка закопали живцем!

    29 березня 2024 п'ятниця
    93 переглядів
    Нечуване за своєю жорстокістю вбивство сталося нещодавно в селі Руське Поле

    Нечуване за своєю жорстокістю вбивство сталося нещодавно в селі Руське Поле на Тячівщині.

    В одному з приватних дворогосподарств поліція разом з громадськими активістами виявила труп 31 річного чоловіка, який вважався безвісти зниклим.

    Майже три дні пролежав нещасний, засипаний землею та непотребом у невеликій ямі підсобного приміщення, доки його не виявили місцеві. За інформацією очевидців, чоловіка сильно побили та ще, певно, живого закинули у яму, щоб надалі підірвати. Поруч знаходився вибуховий предмет, який не спрацював. Можливо, вбивці сподівались на те, що він вибухне, коли хтось випадково навідається на це місце, де вони покинули вбитого приятеля.

    За попередньою версією, громадянин М. помер після сварки та бійки між ним та двома місцевими жителями під час вживання алкогольних напоїв. Зараз поліція розшукує винуватців злочину, які втекли у невідомому напрямку. На місці кримінальної події проводяться слідчі дії, вибуховий пристрій знешкоджено.

    Тим часом місцеві мешканці та громадські активісти шоковані цим випадком і загалом зростанням злочинності у селі. Люди бояться виходити у вечірній час на вулицю та переживають за свою безпеку вдома. У селі ходять чутки про двох зниклих дівчат, які не повернулися додому ще зі святкування 8 березня. Однак офіційного підтвердження даній інформації нема.
    Нагадаємо, Справжній мукачівський монстр кинув жінку у ванну з кип’ятком і придушив скотчем

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору