ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шокуючі подробиці жорстокого вбивства на Закарпатті (ФОТО +18)

    25 квітня 2024 четвер
    109 переглядів
    Труп чоловіка знайден в підвалі одного з напівзруйнованих будинків

    Весела зустріч п'ятьох чоловіків закінчилася бійкою, яка привела до смерті.

    4 березня 2016 в Тячівський відділ поліції надійшла письмова заява від 41-річного жителя с.Руська Поле. Чоловік розповів про те, що ввечері 11 березня, у нього гостював родич, який додому так і не повернувся.

    Вже на наступний день тячівські поліцейські прийнятими оперативно-розшуковими заходами виявили в підвальному приміщенні одного з напівзруйнованих будинків села Руське Поле труп чоловіка. Ним виявився той самий розшукуваний 36-річний Юрій М.

    Слідчо-оперативна група встановила, що будинок, в підвалі якого виявлений труп, належить місцевому жителю Михайлу Б. Поліцейські з'ясували, що в ніч з 11 на 12 березня двоє чоловіків, разом зі співмешканкою господаря, вживали алкогольні напої.

    В ході застілля між господарем і гостем виникла бійка. Причиною стало те, що останній нібито приставав до його співмешканки. Під час сутички господар наніс кілька ударів кулаками в обличчя і в область грудної клітини Юрію М.

    Надалі конфлікт затих. Але через деякий час до компанії приєдналися ще двоє односельчан. Тоді сутичка поновилася і набрала ще більших обертів. Тому завершилася фатально. Ймовірно, що саме завдані під час бійки численні забої і вбили чоловіка.

    Слідство у справі триває, повідомляє ГУ НП в Закарпатській області.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Жорстоке вбивство на Закарпатті - чоловіка закопали живцем!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору