ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Власник застрелений, готель - підірваний! (ВІДЕО)

    16 квітня 2024 вівторок
    68 переглядів
    У двір одного з готелів під Одесою кинули дві гранати.

    У двір одного з готелів, розташованих в м. Біляївка на Одещині, невідомі кинули дві гранати, внаслідок вибуху загинув власник комплексу.



    Про це повідомила прес-служба поліції Одеської області.


    Як з’ясували правоохоронці, загиблий є власником цього готельного комплексу. Між ним та двома чоловіками, які орендували один з будинків, стався конфлікт, внаслідок якого останні кинули убік власника дві гранати. Одна з них вибухнула.


    Місце події охороняється. Вживаються заходи щодо знешкодження другого боєприпасу.


    В ході слідчих дій встановлено, що зловмисник з 14 березня поточного року винайняв кімнату в готельному комплексі. Приблизно о 14 год. 45 хв. вказана особа, через віконний отвір, з невстановленої зброї калібру 7,62, здійснила декілька пострілів у напрямку будинку 49-річного чоловіка, що знаходився по сусідству з готелем. В результаті господареві даного домоволодіння були заподіяні смертельні вогнепальні поранення правого передпліччя, грудної клітки справа, а також поперекового відділу.


    Після чого, з метою зникнення з місця події, правопорушник кинув в під’їзні ворота зазначеного домоволодіння гранату «Ф1», в результаті чого стався вибух та останній безперешкодно зник з місця події на автомобілі «Фольксваген Пасат» сірого кольору.


    Інформація щодо отримання ушкоджень охоронців на теперішній час відсутня.


    За даним фактом працює слідчо-оперативна група Біляївського відділу поліції. На місці події знайдено ще одну гранату з чекою.


    Тривають першочергові слідчі дії. Оголошено план «Сирена».


    Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору