ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жахливі подробиці трагедії в горах Закарпаття - чоловік напав з сокирою на рідну матір, а згодом – на поліцейського

    18 квітня 2024 четвер
    89 переглядів
    Лише протягом цього місяця чоловік скоїв три кримінальні правопорушення

    Стосовно 42-річного жителя села Кобилецька Поляна в Рахівському суді вже розглядаються три кримінальні провадження, однак це не стало йому на заваді й далі вчиняти злочини.
    Так, лише протягом цього місяця чоловік скоїв три кримінальні правопорушення, а попереду ще третя декада березня. З початку березня, третього числа, дебошир, будучи добряче «під мухою», з сокирою в руках ганяв по подвір’ю власну матір і погрожував їй вбивством. Та, на щастя, старенька вчасно зателефонувала в чергову частину поліції, працівники якої не забарились і швидко приїхали і вгамували порушника. За фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.129 Кримінального кодексу України (Погроза вбивством), така поведінка карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.
    Вже 16 березня він знову хильнув зайвого. Час був уже пізній, друга ночі, а людьми, які ще не спали, були працівники лісництва, що чергували на КПП. Саме вони стали об’єктом посягань нашого клієнта. В нього виникло нестримне бажання поспілкуватися з ними. Та працівники лісництва не мали ніякого бажання вступати з ним в діалог. Хулігана це обурило, і він почав застосовувати силу до осіб на КПП. А під кінець штовханини ще й умудрився розбити їм камеру відеоспостереження. Тому правоохоронці розпочали друге кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Караються такі дії штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.
    Коли ж нашого «героя» все-таки було доставили у відділок і завели в службовий кабінет, дебошир не розгубився і встиг відзначитись і тут. Він схопив зі столу мобільний телефон інспектора поліції і навмисне його розбив. Отож за останній вчинений ним злочин, стосовно пошкодження майна інспектора поліції, правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 347 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна працівника правоохоронного органу). Ця стаття диктує санкцію у вигляді штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців та навіть обмеження волі на строк до п'яти років.
    Джерело: відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
    Нагадаємо про Шокуючі подробиці жорстокого вбивства на Закарпатті (ФОТО +18)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору