ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як закарпатцям безкоштовно отримати освіту у Словаччині...?

    25 квітня 2024 четвер
    53 переглядів
    Метою семінару є ознайомлення молодих людей з освітньою системою Словаччини

    23 березня 2016 року о 17:00 у рамках роботи відділу «Вікно в Америку» відбудеться семінар “Освітня система Словацької Республіки та можливості навчання громадян України на території Словаччини”.

    Семінар організований Громадським Центром Соціальної Допомоги Населенню згідно партнерської співпраці з бібліотекою. Доповідач Петро Ренжин.

    Словаччина є найближчою сусідкою України і відносно молодим членом ЄС, який готовий допомогти Україні в її євроінтеграційному прагненні.

    Нещодавно була підписана чотирьохстороння угода між ГО «Словацько-Український Центр Партнерства», Громадським Центром Соціальної Допомоги Населенню, управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді Ужгородської міської Ради та управління освіти Ужгородської міської Ради про співпрацю та налагодження наукових, соціальних та культурних зав’язків. Одним із напрямків цієї співпраці є надання можливості безкоштовного навчання у Словаччині громадянам України.

    Метою семінару є ознайомлення молодих людей з освітньою системою Словаччини, та інформація про ВУЗи, які пропонують можливість отримання безкоштовної вищої освіти для громадян України. Саме вища освіта є фінальним етапом підготовки молодих спеціалістів, тому є дуже важливим надати молодим людям знання, які допоможуть їм розбудовувати сучасну європейську Україну.

    Вхід - вільний, - пише Євгенія Напуда, головний бібліотекар відділу обслуговування Закарпатської ОУНБ ім. Ф. Потушняка.
    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Безкоштовне навчання, проживання та стипендія в Словаччині для закарпатських студентів це - реальність!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору