ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Наперсточник Сеня"...

    29 березня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    ЮЮЮля... Дивись, як я міцно вчепився...!

    У прес-службі прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка спростували інформацію, що з'явилася 18 березня, про те, що він нібито подав у відставку. Про це сказала прес-секретар глави уряду Ольга Лаппо.

    "Вигадки і фантазії. Прем'єр-міністр і "Народний фронт" неодноразово зверталися до президента і "БПП": надайте пропозиції щодо прем'єр-міністру, складу уряду, його програми та стійкої коаліції в їх підтримку або доформатуємо нинішній уряд, приймаємо план дій і працюємо", – сказала вона, посилаючись на заяву Яценюка про необхідність єдності серед політиків.

    Нагадаємо, позафракційний народний депутат Борислав Береза повідомив, що Яценюк написав заяву про відставку.

    16 лютого Верховна Рада не прийняла резолюцію про недовіру чинному уряду, яке очолює Арсеній Яценюк. Після цього "Батьківщина" і "Самопоміч" покинули коаліцію.

    У президента повідомили, що є три варіанти виходу з політичної кризи: технократичний уряд (на чолі з главою Мінфіну Наталією Яресько) або політичний уряд (наприклад, на чолі з Андрієм Садовим). Втім, останній від посади прем'єра відмовився і заявив, що шлях виходу з кризи має запропонувати президент. Третій варіант – той, який зможе запропонувати ВР.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору