ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фантастичне відео, яке перевернуло весь світ науки! Як відбувається таїнство народження нового життя (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    67 переглядів
    Відео, яке перевернуло весь світ науки!

    Коли недавно подруга показала мені фотографії з УЗД, на яких була зображена її майбутня дочка, я просто ахнула від захоплення: «Чудеса, до чого дійшла наука і техніка!» Але ж кілька десятиліть назад ми і мріяти не могли про те, щоб сходити на УЗД для перевірки статі дитини і стану плода в утробі.



    Зараз же прогрес рухається по планеті семимильними кроками. Наприклад, за допомогою недавно винайденого 3D-принтера фахівці друкують навіть зліпок плода на основі УЗД-фотографії, щоб незрячі матері таким чином змогли «побачити» майбутньої дитини.


    Раніше процес розвитку плоду в утробі матері був чимось схожий на таїнства, він був прихований від людського ока, в зв'язку з чим і обріс безліччю міфів і забобонів. Але тепер, завдяки прогресивним технологіям, ми можемо насолодитися унікальними кадрами, демостріруєт, як проходить пренатальний період розвитку людини.


    Ось воно - справжнє диво природи! Ми впевнені, що це відео варто подивитися кожному незалежно від статі, віри чи кольору шкіри.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Колишня повія пішла працювати у... нову поліцію! Буде боротися з проституцією і зможе "калимити" в нічну зміну! (ФОТО + 18)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору