ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дівчина може переїхати з села в місто, але село з дівчини забрати неможливо!!! (ФОТО)

    16 квітня 2024 вівторок
    189 переглядів
    Основні ознаки дівчата-провінціалки, яка всіма силами намагається осісти в місті

    Дівчина може переїхати з села, але село з дівчини забрати неможливо. Ця народна мудрість зараз, в наші дні актуальна навіть більше, ніж раніше. Отже, ось основні ознаки дівчата-провінціалки, яка всіма силами намагається осісти в місті.

    Накласти, що накласти неможливо:

    Нігті, вії, волосся, ботокс і силікон - всього якомога більше. Звичайно, тюнінг зараз роблять майже всі, але потрібно знати заходи - головна ознака дівчата з села. Нігті у неї будуть найдовші і яскраві, а волосся - замучене клоччя. Не забуваємо про губи - вони швидше будуть нагадувати рот, який якось мало не зжер цілий кавун.


    lico.jpg


    На лабутенах


    labut.jpg


    Дуже дороге взуття! Для неї - це ціле багатство, і вона вважає себе в ньому найкрасивішою. Тільки ось це взуття, напевно, зроблена в Китаї і як піде дощ ...


    І в хутрі


    hutro.jpg


    До останніх часів і міські любили хутро, але ці радянські звички вже пропадають, і нове покоління майже не носить хутра. Більше шуба не є шиком, а скоріше свідчить про поганий тон, адже всі знають правильну ціну цього хутра.


    Мас-маркет


    goli.jpg


    Скрізь і у всьому дівчата з села будуть слідувати моді. Модно айфон? Куплю айфон, і плювати, що їй заради цього треба працювати 2 роки, можна ж говорити безкоштовно. Цілеспрямованість - це, до речі, головна відмітна риса таких дівчат і це круто.
    Нагадаємо, доки Потап із Настею Каменських відпрацьовує "стиль собачки", його дружина насолоджується компанією молодого мачо (ВІДЕО, ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору