ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Київ провів спецоперацію на кордоні Закарпаття з ЄС

    19 квітня 2024 п'ятниця
    70 переглядів
    СБУ та НАБУ в режимі секретності перевірили Закарпатську митницю.

    Порушень не виявлено.

    Центральний апарат СБУ та НАБУ в режимі секретності перевіряв Закарпатську митницю. Порушень не виявлено
    У ніч на минулу п’ятницю (18.03) співробітники відділу «К» центрального апарату СБУ в ході спецоперації здійснили раптову перевірку автомобілів, що заїхали на територію України з боку Угорщини через контрольно-пропускний пункт «Тиса» у Чопі. Перевірка стосувалася виявлення контрабанди в автомобілях, які щойно пройшли митний та прикордонний контроль, однак у ході спецоперації жодного факту незаконного переміщення товарів не виявлено.
    За кілька тижнів до того Закарпатську митницю в режимі секретності перевіряли співробітники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ). Перевірка закінчена, однак жодних затримань, арештів чи якихось претензій у бік митниці з боку НАБУ поки немає.
    – Тим, хто постійно заявляє про корупційність чи продажність Закарпатської митниці, раджу всі факти корупції та продажності направити в СБУ та НАБУ, а не засмічувати засоби масової інформації пустими заявами, – зазначає голова ОДА Геннадій Москаль. – У першу чергу це стосується представників мукачівської диванної партії «Єдиний центр», котрим з літа минулого року поламали всі корупційні схеми й прогнали від кордону на 40-й кілометр.
    ЧИТАЙТЕ також: Закарпатська митниця за 2015-й рік перерахувала до бюджету майже 3 мільярди гривень

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору