ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ШОК! Як позбавляють незайманості дівчат в різних країнах світу...!!! (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    1404 переглядів
    Найбільш шокуючі способи позбавлення незайманості дівчат

    Втрата незайманості - один з найважливіших моментів у житті кожної людини, особливо жінки. Ще з початку статевого дозрівання дівчини представляють, яким буде для них перший раз.



    Фантазія малює ідеальне романтичне місце, де ніхто не потурбує. Всюди пелюстки квітів і свічки, на ліжку красиві шовкові простирадла, на столі шампанське і фрукти, а в ліжку очікує улюблений і ніжний чоловік мрії. Добре, коли все трапляється саме так, як планувалося, але, на жаль, далеко не кожна дівчина може з посмішкою згадувати свій перший секс.


    На деяких континентах представницям прекрасної статі доводиться терпіти муки і приниження, які там є невід'ємною частиною священного ритуалу дефлорації (так називають процес розриву дівочої пліви). Так як же позбавляють незайманості дівчат з різних країн, племен і континентів?



    Тибет


    У Тибеті ще жива традиція, згідно з якою хлопець зобов'язаний одружитися на незайманій і зберігати її невинною до того дня, поки хто-небудь з інших чоловіків не виявить бажання переспати з нею. Це міг бути і друг чоловіка, і зовсім незнайома людина. Він просто приходив додому до подружжя і питав у чоловіка дозволу зайнятися сексом з його дружиною.


    Якщо відповідь була позитивною, то незнайомець «позичав» дружину на кілька днів і позбавляв її незайманості . Додому дівчина повинна була повернутися вагітною. Тільки після того, як вона народить дитину від незнайомця, вона зможе подарувати дитя і своєму чоловікові. Чужу дитину чоловік вирощував як свого власного, адже він був символом того, що його дружина приваблива не тільки для нього, а й для інших. Це було приводом для гордості. Таких чоловіків дуже поважали в суспільстві, і ніхто не мав права сказати нічого поганого ні про нього, ні про його дружину.


    Бували й випадки, коли проходило вже більше 5 років з дня весілля, а на порозі подружжя так і не з'являвся чоловік, забажав дружину. Тоді чоловік починав соромитися її, кругом ходив один і забороняв їй навіть просто виходити з дому. Це було найбільшою ганьбою.



    Японія



    Кілька сотень років тому багато дівчат Японії мріяли стати гейшами, адже це приносило б чималі гроші. Гейші ніколи ні від кого не залежали, їх поважали, ними захоплювалися. Перш ніж почати свою «кар'єру», новоспеченим гейшам необхідно було позбутися незайманості.


    Обряд дефлорації японці називали мідзуаге. Обряд полягав у тому, що гейша виставляла свою невинність на продаж. Той, хто запропонує найбільшу грошову суму за неї, зможе провести з дівчиною ніч і позбавити її незайманості . Цей обряд приносив користь гейшам, адже вони мали змогу познайомитися з потенційними клієнтами, поспілкуватися з ними, зацікавити їх і приворожити.


    Гроші, які гейша отримувала за свою невинність, вона могла використовувати як стартовий капітал для початку діяльності.


    Саудівська Аравія


    У Саудівській Аравії є традиція, згідно з якою дівчину позбавляють незайманості прямо на її весіллі. Наречений повинен зробити це публічно, щоб всі гості побачили, що його новоспечена дружина стає жінкою від його руки (в прямому сенсі).


    Йому необхідно обмотати вказівний палець білою тканиною і розірвати їм дівочу пліву дівчата. Після цього жених з гордістю демонструє всім закривавлену тканину. Без такого обряду весілля не може відбутися.


    Папуа Нова Гвінея


    У Папуа-Новій Гвінеї проживає плем'я під назвою Тробріан, в якому вже багато століть прийнято вважати, що дівчатка мають позбавлятися незайманості у віці 6-8 років. Тільки уявіть, який це стрес для дитини! Але, члени племені не особливо цікавляться психологією. Дівчата повинні ходити по вулицях голими, щоб залучати хлопчиків і дорослих чоловіків.
    Вступити в статевий зв'язок з дитиною може будь-який представник сильної статі віком від 10 до 70 років. Перед цим йому потрібно познайомитися з батьками дівчинки, щоб дізнатися, незаймана вона. Якщо так, то можна здійснити обряд дефлорації. Варто відзначити, що якщо дівчинка втратить незайманість в 6 років, то після того, як їй виповниться 8, з нею можуть займатися сексом все чоловіки, які того побажають, а ні вона, ні її батьки не зможуть цьому завадити.


    У племені Тробіан дівчина може вступати в статевий контакт з коханим стільки, скільки хоче, але ось вечеряти їм разом заборонено до офіційного одруження.


    Океанія


    Якщо хлопець і дівчина впевнені в почуттях один до одного і хочуть незабаром пов'язати свої долі шлюбними узами, то нареченій треба буде пройти одне нелегке випробування. Необхідно підкреслити, що в Океанії не прийнято мати сексуальні зв'язки до весілля. Всі дівчата повинні виходити заміж незайманими.
    За кілька днів до весілля наречений запрошує в гості 3-5 найближчих друзів і передає їм свою улюблену. Після цього вони їдуть далеко за межі села і там по черзі займаються сексом з дівчиною. Повернувшись додому, друзі в деталях розповідають нареченому, чи сподобалося їм в ліжку з його нареченою чи ні. Вони повинні були привезти з собою закривавлене простирадло як доказ того, що дівчина дійсно була невинною.


    Вислухавши розповіді своїх кращих друзів, нареченому потрібно було прийняти рішення про те, чи хоче він одружитися на цій дівчині. Якщо так, то незабаром грали весілля, а як ні, то хлопець продовжував пошуки своєї половинки, а дівчину чекали глузування сусідів і родичів, адже вона не змогла задовольнити друзів колишнього нареченого. Цій дівчині судилося провести все своє життя на самоті, адже ніякої поважаючий себе хлопець не візьме в дружини ту, яка вже не є незайманою.


    Суматра


    У деяких селах острова досі існує звичай, який говорить, що позбавити незайманості дівчину може лише її батько і інші родичі сильної статі. Як тільки дівчинці виповнювалося 17 років, вона мала пройти обряд дефлорації, адже інакше на ній ніхто не захоче одружитися.


    У призначений день в гості запрошувалися родичі. Батько дівчини і всі чоловіки, які перебувають вдома в такий важливий і відповідальний момент, входили в спальню до юної красуні і по черзі засовували їй в піхву свої пальці, або фалічні фігурки. Тільки уявіть, що в цей час відчувала бідна дівчина!


    Коли обряд був завершений, всі починали святкувати, адже на одну жінку в світі стало більше, хіба це не привід веселитися?


    1. На Філіппінах і в Центральній Африці дефлорації у вельми юному віці виробляли найстаріші жінки клану. Іноді вона супроводжувалася процедурою штучного розширення вагіни.


    2. Був час, коли дівчата були зобов'язані вирушати до лісу, щоб їх позбавили невинності монахи-відлюдники, що носили звірині шкури і роги тварин. Ці доісторичні ченці належали до особливих братствам людинобиком, человеколошадей, человекокозлов, человековолков, человекольва і т.д. У кожному окремому випадку вони одягали шкуру відповідного тварини.


    3. Відповідно до древніх грецьким і римським медичним текстам, у ті часи дівчата досягали статевої зрілості в 14 років. До цього віку вони взагалі могли ходити без одягу. У деяких провінціях вважалося ганьбою, якщо дружина виявлялася незайманою до самого весілля - вона повинна була заздалегідь позбутися невинності в храмі Великої Богині, якій і присвячувалася жертва у вигляді прорваної (або розтягнутої) пліви.


    В Елладі Велику Богиню іменували Афродіта, у Вавилоні - Іштар, у Фінікії - Астарта. У призначений день цнотлива приходила в храм і віддавалася будь-якому незнайомому чоловіку, якого зустріне. При цьому дефлоратор ні в якому разі не мав права оголювати дівчину - це прирівнювалося до осквернення храму. У римських храмах незайманих могли позбавляти невинності ще й за допомогою фалічних статуеток, які зображували одного з нижчих божеств родючості.


    4. На Сході колись жили люди, іменувалися «кадеберізи», чиєю єдиною обов'язком і професією була дефлорація дівчат перед вступом у шлюб. Позбавлення невинності вважалося дуже відповідальною і небезпечною справою.


    5. У стародавніх скандинавських племен існував такий звичай. З настанням темряви перед першою шлюбною ніччю волхв вів дівчину в ліс, розпалював вогнище і приносив богині Фрейе жертву - лося або кабана. І тільки після цього здійснював з дівчиною ритуальне злягання. Якщо статевий акт не супроводжувався розривом дівочої пліви і кровотечею, жертва визнавалася не прийнятою. Правда, допускалася друга спроба. Ну, а якщо і другий "підхід" закінчувався невдачею, дівчину оголошували відкинутої богами і тим самим прирікали на вічне самотність. Шлюб в таких випадках розривається, і так і не стала чоловікові підшукували нову дружину.


    6. У Єгипті, Саудівській Аравії та багатьох інших мусульманських країнах і по цю пору зберігся звичай урочистій дефлорації, коли дівочу пліву розривають вказівним пальцем правої руки, загорнутим білою тканиною, яка, ясна річ, повинна змінити колір в яскраво-червоний колір.


    7. У давньоруському шлюбному обряді був народний звичай: дружка ( «старший боярин») залишався поруч з молодятами в першу шлюбну ніч. Якщо наречений не справлявся зі своїми подружніми обов'язками, той був зобов'язаний його замінити.


    8. На півночі Словаччини, в Боснії і Чорногорії наречену символічно (а раніше, ймовірно, на самом деле) позбавляв невинності «дружка» нареченого, який вважався головним на весіллі.


    9. У Тибеті взяття в дружини діви вважалося моветоном. І якщо в селищі дізнавалися про цей факт, пару і зовсім могли вигнати ... Мало того, до весілля дівчині наказувалося віддатися не менше ніж двадцяти чоловікам. Причому, Тибет ніколи не був місцем особливо населеним, що надавало затії особливі екстрим і напруження. Втім, повідомляти чоловіку про кількість партнерів вважалося неетичним.


    10. У Океанії за традицією наречений довіряв свою майбутню дружину декільком друзям, які проводили з нею кілька днів далеко від поселення, і лише після повернення звідти переходили до весільного торжества.


    11. У племені Закаєв (острів Суматра) наречену мав дефлоріровать батько, якому допомагали дядьки нареченої, тобто брати батька і матері незалежно від віку. Іноді у ложа нещасної дівчини збиралося до 25 чоловіків у віці від 10 до 70 років.


    12. Відомий культуролог Мірча Еліаде в книзі «Шаманізм: архаїчні техніки екстазу» наводить розповідь про позбавлення невинності при посвяченні дівчата в шаманки: «Дівчину роздягають, кладуть на ліжко з овечих шкір і покривають листям канело, постійно роблячи магічні рухи. Потім над нею схиляються баби-шаманки і починають ссати їй груди, живіт і геніталії з такою силою, що молода шаман досягає екстазу. Одночасно вона позбавляється невинності ».


    13. У стародавній Індії процедуру дефлорації виконували за гроші люди, спеціально навчені цій «майстерності». Рішення про відведення дівчини до такого фахівця приймала її мати. Позбавлення невинності відбувалося за допомогою символу фалоса з каменю, дерева або інших матеріалів. Після це дівчині вводили в піхву спеціальний засіб з цілющих листя, яке загоював і зменшувало неприємні відчуття. При цьому кров, яку втрачала дівчина під час процесу, за рішенням батьків можна було збирати і використовувати далі в якості приворотного кошти.


    14. Майже у всіх племен Південній Америці і в деяких африканських племенах була поширена традиція позбавляти себе цноти дерев'яним фалоімітатором. Після чого розірвану пліву покривали шматочками антисептичних рослин.


    15. У Папуа-Новій Гвінеї право позбавляти дівчину невинності належало виключно верховному жерцеві. Це відбувалося за допомогою дерев'яного ножа, а новоспечену наречену наречений зобов'язаний був запропонувати «протестувати» іншим чоловікам. Тільки після цього грали весілля, і в шлюбі жінка повинна була залишатися вірною.


    16. У деяких племенах Африки боролися за «збереження» нареченої. І вирішували це справи радикально - піхву дівчинки просто зашивали в ранньому віці і «розкривали» його тільки перед весіллям на спеціальному раді старійшин.


    17. У Камбоджі дефлорації нареченої під час весільної церемонії здійснював священнослужитель, користуючись середнім пальцем руки, змоченим у вині. Після цього вино випивалося членами сім'ї нареченого.


    18. У 1507 року міська рада французького містечка Ам'єн прийняв новий закон: «Чоловік не має права ділити ложе з дружиною в першу шлюбну ніч без дозволу свого сеньйора, перш ніж сам сеньйор НЕ зволить розділити ложе з дружиною свого васала". Якби таке розпорядження вийшло сьогодні або навіть років сто-двісті тому, правозахисники і новоспечені чоловіки напевно влаштували б марш протесту. Але на початку 16 століття вищевикладений юридичний акт прості городяни зустріли ... бурею радості! Більше того - чоловік-васал теж намагався матеріально віддячити свого сеньйора за «первопроходство».


    19. Каноніки Ліонського собору запрошувалися в якості дефлоратор своїми кріпаками підданими. Історії відомий випадок, коли ченці одного монастиря в П'ємонті звернулися до місцевого єпископа з проханням позбавити їх від подібної процедури. Єрарх пішов їм назустріч і замінив право першої ночі сплатою грошової компенсації ...


    20. У деяких народів Сибіру і крайньої Півночі прийнято було запрошувати на дефлорації «чужака» - представника іншої народності. Причому така гостинність мала чисто егоїстичні причини: вважалося, що разом з кров'ю діви на чоловіка виливається гнів предків. А якщо обряд проводить іноземець, то він і приймає вогонь на себе!


    21. Цей жах ритуальної дефлорації очікує дівчат в окремих племенах екваторіальної Африки. Їх відправляють в джунглі, щоб роль першого чоловіка виконав ... самець горили. Мало того, якщо дівчині не вдається залучити «мавпочку», це кидає тінь на її репутацію потенційної дружини: навіть горила не клюнув!


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Найстрашніші покарання за подружню зраду (ВІДЕО, ФОТО +18)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А вна рассиюшке мне анальную дефлорацию ржавым ломом делали. Да так, что аж искры летели...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    МАСКАЛІ ТАКОЖ ЗАСВІТИЛИСЬ, ПАНЕ АВТОРЕ, НАПИШІТЬ ПРО СНОХАЧЕСТВО, ЯКЕ ПРАКТИКУВАЛОСЬ ТА ПРАКТИКУЄТЬСЯ В РУСЬКИХ.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    а где источник? Подозреваю что как минимум половина написанного в статье отсебятина...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    жуть!