ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Незадоволені тарифами ужгородці пікетують Закарпатгаз! (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    101 переглядів
    Активісти виступили проти майбутнього підвищення тарифів

    Сьогодні, 21 березня, відбулася акція протесту під стінами ПАТ «Закарпатгаз». Активісти виступили проти майбутнього підвищення тарифів.

    Організатор пікету Іван Данацко, розповів, що зібрались люди в яких виникло багато запитань до постачальника природного газу населенню.

    «Щоб надати відповіді до народу вийшли керівник ПАТ «Закарпатгаз» – Шатило В.М. та керівник ТОВ «Закарпатгаззбут» – Вікторія Томинець. Знову здивувала відповідь на запитання, коли і на скільки ще піднімуть тарифи на газ, що знову вказує на злочинну змову у ВРУ під час приймання бюджету на 2016 рік. Якщо дія постанови, яка регулює ціну на газ закінчується 31.03.2016 року, а іншої нема, хай повернуть стару ціну та відмінять злочинно-корупційну схему з субсидіями», – йдеться у повідомленні.
    Керівництво двох організацій, які займаються поставкою газу закарпатцям, розповіли, що лабораторій, які б перевіряли якість газу на Закарпатті немає, місцеві компанії просто вірять постачальникам, які перевіряють товар в Івано-Франківській області.
    Нагадаємо, раніше обурені закарпатці вже штурмували Закарпатгаз... люди були шоковані платіжками за газ (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору