ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські податківці на свої зарплати не бідують...

    25 квітня 2024 четвер
    47 переглядів

    Середньомісячна номінальна плата штатного працівника податкової сфери на Закарпатті впродовж дев'яти місяців цього року становила 2872,04 грн. Це на 55,1% більше, ніж за відповідний період минулого року та в 3,4 раза більше, ніж у економічній сфері гірського краю в цілому.

    Закарпатські податківці на свої зарплати не бідують...
    Закарпатські податківці на свої зарплати не бідують...

    Нарахування заробітної плати у працівників податкової служби перевищили розміри державних соціальних стандартів, зокрема, рівень мінімальної заробітної плати {375 грн.) - у 7,7

    раза, прожитковий мінімум для працездатних осіб (496 грн.) - 5,8 раза. Нарахування за одну оплачену годину становили 18,19 грн.

    Підвищенню заробітної плати сприяли ряд заходів, прийнятих на державному рівні, зокрема, підвищення мінімальної заробітної плати. При цьому, порівняно з іншими видами державного управління, заробітна плата у податківців вища, ніж у працівників юстиції, управлінців у економічній і соціальній галузях, зайнятих обов'язковим соціальним страхуванням, та у сфері статистики і соціології.

    Найбільші нарахування заробітної плати у січні—вересні були у працівників податкової служби Чопа та Ужгорода, Виноградівського, Рахівського, Свалявського, Тячівського та Ужгородського районів і становили 3322,33 - 2218,78 грн., у Міжгірському, Мукачівському, Перечинському, Великоберезнянському, Воловецькому районах -1052,62 - 1822,22 грн., повідомила Тетяна Юришинець з відділу статистики праці Головного управління статистики в Закарпатській області, інформує UA-Reporter.com
    На Закарпатті моніторять ситуацію з заборгованістю по заробітній платі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору