ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Демобілізація! Порошенко підписав Указ про звільнення у запас військовослужбовців, призваних під час четвертої хвилі мобілізації

    16 квітня 2024 вівторок
    85 переглядів
    Хочу почати з дуже приємної новини для 45 тис військовослужбовців... - Порошенко

    Президент України Петро Порошенко підписав Указ про звільнення у запас військовослужбовців, призваних під час так званої четвертої хвилі часткової мобілізації. Про це повідомили в прес-службі Президента України.

    «Хочу почати з дуже приємної новини для 45 тис. військовослужбовців, які у непростих умовах боронять нашу державу. Йдеться по військовослужбовців так званої четвертої хвилі мобілізації. Я підписав Указ про демобілізацію військовослужбовців, призваних на службу Указом від 21 липня 2014 року та Указом від 14 січня 2015 року», - повідомив Петро Порошенко під час засідання Ради національної безпеки і оборони України.
    «Цей Указ про демобілізацію жодним чином не вплине на високий рівень обороноздатності держави, а також на зменшення чисельності угрупування, яке знаходиться на Сході держави та біля кримського перешийку», - підкреслив Петро Порошенко.
    Президент наголосив, що «держава докладає максимум зусиль для того, щоб забезпечити Збройні сили України та інші силові підрозділи».
    Глава держави також відзначив успішність кампанії з укладання контрактів з військовослужбовцями, яка ведеться значно більш високими темпами у порівнянні із минулими періодами. Президент підкреслив, що державою забезпечується достойний рівень грошового утримання військовослужбовців. Солдат отримує грошове забезпечення поза зоною АТО не менше 7 тис. грн., а у зоні АТО – 11 тис. грн., нагадав Президент.
    Глава держави висловив переконання в тому, що вже з початку цього року буде укладено близько 14 тис. контрактів з військовослужбовцями на проходження служби в українському війську.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Скільки чоловік заберуть на фронт під час сьомої хвилі мобілізації?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости