ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українські гандболісти розпочали тренувальний збір в Ужгороді

    28 березня 2024 четвер
    99 переглядів
    Українські гандболісти розпочали тренувальний збір в Ужгороді

    З 26 березня по 7 квітня чоловіча молодіжна збірна України (U-20) в Ужгороді проводить другий підготовчий збір до відбірного турніру на ЧЄ-2016 (U-20).

    Відразу після зборів команда вирушить на відбірний турнір, що з 8 по 10 квітня пройде в словацькому Прешові. Разом із однолітками з Хорватії, Словаччини та Фінляндії українці поборються за єдину путівку на чемпіонат Європи.
    Головний тренер нашої молодіжки Володимир Леонтьєв в коментарі сайту ФГУ назвав склад команди на збори в Ужгороді, передає "ЗС".
    У списку 17 гравців. З них тренери оберуть 16 для участі у відборі. Склад молодіжної збірної України на збори в Ужгороді (26 березня – 7 квітня): ЗНТУ-ЗАБ: Богдан Черкащенко, Олександр Касай, Едуард Кравченко, Олександр Лихіна, Дмитро Горига, Максим Волювач, Дмитро Ільченко. ЦСКА: Володимир Шупик, Станіслав Плясун, Андрій Охотніков, Ігор Бережний, Ігор Гурін. ZTR: Максим Стрельников, Дмитро Артеменко. ZTR-Буревісник: Максим В’юник, Роман Бережний. КДЮСШ-ЛДУФК: Тимофій Тільненко. Головний тренер – Володимир Леонтьєв. Асистент головного тренера – Микола Крохмаль. Лікар – Олександр Фурманець. Володимир Леонтьєв, головний тренер молодіжної збірної України (U-20):
    «У цьому списику, фактично, всі кого ми хотіли бачити. Не буде Романа Чосіка (травма) з другої команди польської «Вісли» (Плоцьк), Андрія Пилявського (сімейні обставини) з ЦСКА та Івана Бурзака зі «ZTR-Буревісник», який задіяний у кадетській збірній України. В Ужгороді матимемо двотижневі, збори. У нас будуть всі необхідні умови. Тренуватимемось у спорткомплексі «Юність». Ведуться переговори про проведення кількох контрольних матчів із закордонними командами. Наше завдання на цих зборах – створити команду, боєздатний, дружній колектив. За попередніми нашими зборами – в Запоріжжі – мені сподобались, що хлопці мають серйозне бажання. У нас хороші виконавці із хорошими фізичними даними. Бракує поки лише ігрового досвіду. На відбірному турнірі в Словаччині будемо грати на перемогу».
    Разом з тренерами молодіжної збірної на зборах в Ужгороді буде присутнім головний тренер національної команди – Віталій Андронов. Відбірний турнір на молодіжний чемпіонат Європи-2016 (U-20) Група 5. Прешов (Словаччина). До фінальної частини ЧЄ-2016 вийде тільки переможець групи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору