ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сенсаційні пророцтва Нострадамуса! У 2016 році народиться "виродок", що змінить світ!

    25 квітня 2024 четвер
    131 переглядів
    Народження в 2016 році "виродка" передбачила також Ванга

    Нострадамус передбачив, що в Росії буде війна, і Україна отримає нові землі

    У пророцтвах ясновидців усього світу початок XX століття описується як важкий час для людства, і передбачення Нострадамуса на 2016 рік не обіцяють спокійних днів: є серед них природні катастрофи, терористичні загрози, міждержавні конфлікти.

    Michel de Nostredame зробив безліч пророкувань. Вважається, що велика частина з них збулася, але розшифровуються катрени зазвичай після того, як подія відбудеться. Це пояснюється складністю шифрування: мова, неясні описи предметів і явищ, навмисні грубі помилки в текстах і відсутність точних дат.

    Але всі великі історичні події світу до ХХ століття знаходили відгук у видіннях Нострадамуса.

    Дослідниками катренів було підраховано, що 70% пророкувань виявилися вірними, а якщо брати окремі країни, то точність пророцтв доходила до 90%.

    Пророцтва в катренам Нострадамуса на 2016 рік

    2016 року стосуються кілька катренів Мішеля Нострадамуса. Одне з їх віршованих прогнозів говорить про голод, який буде бичем спочатку кількох країн, а пізніше охопить цілий світ. І не тільки Нострадамус передбачав голод, і до і після нього не раз з'являлися передбачення про страшні часи, коли люди будуть ховатися від родичів, щоб вижити, врятувати себе і своїх дітей. Мало хто залишаться живі, і їм доведеться відновлювати все, що було втрачено в результаті світової трагедії.

    Пророцтва в катренам Нострадамуса на 2016 рік

    У катрені під номером 64 з третьої центурії Нострадамус передбачив на 2016 початок війни, в ході якої «флот трирем» вийде «проти магометан», щоб захистити свою країну. Розшифровують це пророцтво так: іранські війська нападуть на острови Греції, але відбити ці мусульманські атаки греки не зможуть і надовго залишаться в окупації.

    Катрен № 21 п'ятої центурії теж відноситься до 2016 року і передрікає загибель «латинського монарха». Під латинським монархом, можливо, мається на увазі лідер Італії або правитель однієї з територій, які належали колись цій країні. У середньовіччі Латинськими землями були держави Близького сходу, територія сучасної Туреччини, Греції, Македонії.

    Смерть правителя спричинить «полум'я» заколоту і його жорстоке придушення з показовими судовими процесами і, можливо, публічної стратою змовників. На цей же рік Мішель Нострадамус прогнозує поразку Європи хворобами в результаті отруєння атмосфери.

    На думку дослідників катренів, це може бути екологічна катастрофа, коли в навколишнє середовище потрапить радіація. У зв'язку з цим знизиться народжуваність, і в 2016 році народиться виродок (дивно, але це ж передбачила Ванга), який стане знаменням людству, які провіщали воєн, природних лих, епідемій.

    США пройде руйнівний торнадо

    Природні катаклізми не змусять себе чекати: у США пройде руйнівний торнадо, з лиця землі будуть стерті міста, відбудеться затоплення деяких країн Європи, в інших країнах почнуться страшні за силою пожежі. Пророцтва Нострадамуса, розраховані на 2016 рік, обіцяють пошук вченими можливостей освоєння дна світового океану, будівництва в його глибинах міст.

    Медицина вийде на новий рівень розвитку в сфері вирощування та трансплантації внутрішніх органів. 2016 рік за версією Нострадамуса виявиться частиною періоду, в якому відбудуться зміни, що стосуються світової політики: африканські держави знайдуть більшу вагу у вирішенні питань між іншими державами, продовжиться протистояння ісламу і християнства через емігрантів зі сходу, але новій війні запобігне Китай.

    Пророцтва для Росії

    Росія в катренам астролога названа Тартарією - так її часто назвали в Європі XV-XVI століть. На 2016 рік Нострадамус передбачив Росії пожежі, які поширяться по всьому центру країни, будуть бушувати все літо до кінця осені і завдадуть величезної шкоди. Виною всьому стане сильна спека.

    У східній частині країни почнуться повені і деякі території підуть під воду. Спека, посухи, пожежі зроблять життя в інших країнах дуже важким, маса людей почне мігрувати на північ, і Росія буде приймати переселенців з усього світу. Причиною переселення народів Європи вважають екологічну катастрофу, яка відбудеться на території Великобританії.

    Радіація, природні катаклізми або застосування хімічної зброї в результаті Третьої світової війни, спровокованої східними країнами, призведуть до хвиль міграції. Третю світову «бачили» багато пророків.

    Наприклад, Свята Матрона московська говорила про «війну без війни», яка призведе до величезної кількості жертв, невиліковних хвороб, Ванга передбачала комплексну війну, коли вода стане отруєної, а люди розбіжаться в страху.

    Є й інші пророцтва на цю тему, але повне вимирання цивілізації не передбачається ще довго. Після всіх катаклізмів прийдуть часи процвітання.

    Окремий розділ в книзі Дімде присвячений прогнозам Нострадамуса про Росію. Зокрема, він пише наступне: "Початок кінця Росії як великої держави буде покладено при державного діяча, що знаходиться в досить поважному віці і званому в проріканнях« твердолобим ». Ця людина, яка згідно текстам Нострадамуса, повинен був почати свою політичну кар'єру в 1990 році , потрапить в пастку світової політики і, неправильно оцінивши ситуацію, розв'яже війну. Цей російський діяч в переконанні, що він працює на благо своєї країни, і лише надто пізно розпізнає задумані проти нього задуми.
    Закулісним організатором цієї політичної пастки з'явиться бородатий ісламський політик, який буде потай сміятися над тим, що зміг штовхнути в війну між собою дві християнських держави ".

    У цьому плані для Росії цілком можлива війна зі своїм вічним противником-наддержавою. Зіткнення можуть застосовуватися з ядерною зброєю, вибухи від якого з'являться на більшу частину всієї планети в травні поточного року. Але, звичайно ж, це всього лише припущення відповідно до розгаданим катренам відомого Нострадамуса.

    Пророцтва для України на 2016 рік

    Виділити України в текстах провісника важко, в ті часи на цих землях перебувала Річ Посполита та Кримське ханство. Ця територія згадується в прогнозах Нострадамуса як миротворча країна, яка допоможе завершити війни на Близькому сході своїми мирними ініціативами.

    У період 2015-2017 років політики почнуть переговори про об'єднання країн або, як мінімум, приєднання частини сусідньої країни до України.

    Любителі містицизму стверджують, що прогнози Нострадамуса регулярно збуваються, але розшифрувати їх важко. Насправді астролог ніколи не вказував у своїх прогнозах дат і при бажанні в катренам можна знайти описи майже всіх важливих світових подій.

    Не варто боятися передбачень Нострадамуса на майбутній рік, хоча часто вони похмурі і не обіцяють нічого хорошого людству. Зрозуміти наскільки вони точні допоможе тільки час. І хоча альтернатив провісник не дає, все ж нездійснені бачення обнадіюють: значить, може людина змінювати своє майбутнє, і якщо люди будуть працювати над собою, прагнути до взаєморозуміння - частина моторошних прогнозів не збудеться.

    Нагадаємо, Афонські старці зробили сенсаційне пророцтво щодо найближчого майбутнього України... Читайте коли помруть Янукович, Путін і Лукашенко...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору