ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У гірському селі Карпат з'явився жорстокий маніяк

    17 квітня 2024 середа
    180 переглядів
    Мешканці села Лопухово вважають, що маніяк вбиває людей у їхньому селі

    У Лопухові три трагічні смерті за одинакових обставин. Люди підозрюють маніяка

    Мешканці села Лопухово на Тячівщині вважають, що маніяк вбиває людей у їхньому селі

    Менше, ніж за три тижні в Лопухові загинуло троє чоловіків і всіх трьох було знайдено в річці. Більше того, у всіх трьох проламаний ззаду череп. Місцеві повідомили виданню, що це не може бути випадковістю. Чоловік, якого знайшли мертвим ще три тижні тому, пиячив і мав чотирьох дітей. Інші двоє вели не зовсім правильний спосіб життя.

    Коли знайшли першого чоловіка, то ніяких підозр на вбивство не виникало, - розповідають місцеві. Тоді була доволі висока вода і всяке могло трапитися. Але тіла ще двох чоловіків знайшли практично в одному й тому самому місці у річці і зараз вода у річці не висока, а мілка.

    Місцеві перелякані. Навіть розповідають моторошну історію десятирічної давності, коли в селі було вбито двох маленьких дітей. Тоді затримали чоловіка, який ніби скоїв це вбивство і його засуджено до довічного ув'язнення. Але чоловік досі переконує, що не вбивав дітей і вбивство на нього повісили. У людей вже закрадається сумнів, щодо цього вбивства і вони ще більше вірять в те, що вбивства в селі чинить маніяк.

    Наразі поліція нічого не повідомляє про ці три смерті в Лопухові. місцеві розповідають, що поліцейські дуже інфантильні в плані розслідування цих дивних смертей.


    Нагадаємо, про моторошне вбивство, що сколихнуло все Закарпаття - жінку зарізали за прилавком, бо вона дістала! ПОДРОБИЦІ (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору