ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Стало відомо хто подарував Януковичу золотий батон

    25 квітня 2024 четвер
    107 переглядів
    Прес-пап'є у вигляді хлібного батона вагою два кілограми виконано із золота

    Під час опису майна в Межигір'ї в записах начальника охорони був виявлений список подарунків, вручених Януковичу.

    Екс-президенту України Віктору Януковичу масивне прес-пап'є у вигляді хлібного батона вагою два кілограми і виконано із золота подарував президент ВАТ Сумське НВО ім. М.В. Фрунзе Володимир Матвійович Лук'яненко, заявив старший слідчий Генпрокуратури Ігор Слободяник в коментарі журналістам.

    Слідчий розповів, що під час опису майна в резиденції Межигір'я в записах начальника охорони об'єкта Костянтина Кобзаря був виявлений список подарунків, вручених Віктору Януковичу в день його народження 9 липня 2013 року. Серед іншого, в документі зазначено, що золоте прес-пап'є "батон" подаровано Януковичу саме Володимиром Лук'яненко.

    Слободяник також заявив, що вилучені документи прийняті на вивчення головним слідчим управлінням Генпрокуратури України, передає 5 канал.

    Як відомо, золотий батон в натуральну величину і інші вироби з золота були виявлені в Межигір'ї, відразу після втечі Віктора Януковича в лютому.

    У свою чергу кореспондент агентства Associated Press Наталія Васильєва заявляла, що під час прес-конференції в Ростові-на-Дону Віктор Янукович сказав, що ніколи не бачив золотий батон у своїй резиденції Межигір'я.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Сенсаційні пророцтва Нострадамуса! У 2016 році народиться "виродок", що змінить світ!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости