ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Незвичний натовп мітингував біля Закарпатської ОДА (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    80 переглядів
    Роми Берегова приїхали в Ужгород, щоб їх захистили від кримінальних сусідів

    Мітингарі охоче спілкувалися з журналістами, а їхні керівники – ромський барон Рудольф Папп і депутат райради Степан Папп пішли на зустріч із керівництвом обласної держадміністрації.

    Вчора в обід в Ужгороді біля адмінбудинку Закарпатської ОДА зібрався незвичний натовп. Кілька десятків ромів, переважно жінки з маленькими дітьми, приїхали на стихійний мітинг.
    Мітингарі охоче спілкувалися з журналістами, а їхні керівники – ромський барон Рудольф Папп і депутат райради Степан Папп пішли на зустріч із керівництвом обласної держадміністрації.
    Як розповіла одна з мітингувальниць, пані Оронка Горват, вони приїхали з Берегова, з тамтешнього ромського поселення, шукати захисту від своїх «кримінальних» сусідів.
    Зі слів пані Оронки, вона проходить свідком по кримінальній справі, по якій звинувачуються окремі жителі їхнього табору. Ці люди погрожують фізичною розправою самій жінці-свідку, а також тероризують весь табір.
    Про все це берегівці розповіли керівництву облдержадміністрації,закарпатської поліції (зокрема, з ними зустрівся заступник начальника ГУ НП області полковник Ярослав Лебович) та представникам ЗМІ.
    - Ми хочемо мирно жити і сподіваємося, що влада й поліція захистять нас від бандитів, - каже пані Оронка.
    Ярослав Лебович запевнив, що керівництво поліції візьме на контроль данекримінальне провадження, а в самому таборі забезпечуватиме спокій і захистгромадян підрозділ спецпризначення поліції.
    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору