ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Трьох утоплеників знайшли в одній закарпатській річці

    25 квітня 2024 четвер
    72 переглядів
    Закарпатці втопились, впавши в ріку з мосту.

    Вчі вони втопились, впавши в ріку з мосту.

    Такою є офіційна версія правоохоронців Дубівського відділення поліції.
    Як повідомив начальник сектору патрульної поліції Дубівського ВП Василь Кричфалушій, 27 березня близько 19 години в Тячівський відділ поліції ГУ НП в Закарпатській області поступило повідомлення про те, що в с. Лопухово, у руслі річки Брустурянка, по вул. Калініна, виявлено тіло місцевого мешканця. Встановлено, що смерть наступила внаслідок асфіксії через утоплення. Як додав В.Кричфалушій, правоохоронці встановили, що чоловік вночі вийшов з власного будинку, а за кілька годин його знайшли мертвим.
    Тижнем раніше, 19 березня знову ж таки у руслі річки Брустурянка теж було виявлено тіло чоловіка. При зовнішньому огляді ознак насильницької смерті не виявлено. Згідно з висновком лікарів, лопухівчанин загинув від утоплення. Як пізніше стало відомо, того дня він розпивав з товаришем алкоголь, після чого повертався додому через навісний міст. Швидше за все, впав саме звідти, бо отримав забоям, отриманим під час падіння.
    Ще одного утопленика знайшли в руслі Брустурянки 25 лютого, близько 16 години, по вул. Партизанській. Причина смерті – так само утоплення у річці, куди впав з мосту.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору