ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Гуцули з усього світу зберуться у Рахові!

    18 квітня 2024 четвер
    84 переглядів
    XXIII Міжнародний Гуцульський фестиваль проведуть у Закарпатській області

    XXIII Міжнародний Гуцульський фестиваль проведуть у першу неділю вересня у м. Рахів Закарпатської області. Про це йшлося під час робочої зустрічі представників Верховинського та Рахівського районів.

    Окрім того, за інформацією Верховинської РДА, було обговорено шляхи подальшої співпраці з питань збереження гуцульської культури, побуту і традицій регіону, звернуто увагу на роль міжнародних гуцульських фестивалів та науково-практичних конференцій у збереженні автентичної гуцульської культури, посилення патріотичного виховання та бережливого ставлення до природних ресурсів Українських Карпат.

    Додамо, що у рамках фестивалю відбудеться ХХ науково–практична конференція, на якій обговорюватимуть проблеми примноження природно-екологічної та культурно-мистецької спадщини Гуцульського регіону українських Карпат. За пропозицією представників природоохоронних установ Гуцульщини, розглядатимуться питання щодо розширення природоохоронних територій, охорони карпатських пралісів та старовікових лісів у співпраці з Франкфуртським зоологічним товариством та Українським товариством птахів, що сприятиме розвитку етно-екотуризму.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору