ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як Басков на Мальдівах впивався губами в гігантські груди Волочкової - відома парочка "відривалася" на повну (ВІДЕО, ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    103 переглядів
    Пустуючи в воді, Басков впивався губами в гігантські груди Волочкової

    Анастасія Волочкова традиційно проводить зимові канікули на Мальдівах, тільки на цей раз їй нарешті склав компанію чоловік. І не якийсь там - а сам Микола Басков. Пустуючи в воді, Басков впивався губами в гігантські груди Волочкової, а вона в свою чергу зображувала хтивість.



    Схоже, що повітря острова особливим чином діє на балерину. Правда, цього разу авторство фотосесії належить папараці, а Волочкова на пару з Миколою Басковим виконували в ній роль нічого не відають про фотографів палких закоханих.


    Насправді, нічого нового ми вже не передчували - адже все, що було можна, балерина вже показала в попередні рази.


    Але, треба віддати їй належне, Анастасія зуміла внести елемент несподіванки в цей, можна сказати, щорічний ритуал оголення. На цей раз Настя не просто виклала чергову фотосесію з мінімумом одягу або її повною відсутністю в пікантних позах!


    Цього разу «таємну фотосесію» влаштували папараці, які чекали в пальмових кущах , а Волочкова була не єдиною героїнею фотозйомки - компанію їй склав давній приятель, а часом - поклонник, Микола Басков.


    Важко сказати, чи знали співак і балерина про присутність фотографів, або, зайняті виключно один одним, нічого навколо себе не помічали, але фотографії з серії «один день з життя Волочкової і Баскова на Мальдівах» вдалися на славу.
    За ним видно, що парочка відпочиває на повну котушку.


    Вранці Анастасія і Микола були сфотографовані за сніданком неподалік від свого котеджу, вдень парочка купалася і засмагала, а ближче до вечора характер їх відносин ставав все більш пікантним: спочатку Волочкова піднялася на Баскова з наміром зробити йому розслабляючий масаж прямо на лежаку, а потім, купаючись в морі, пара і зовсім стала відкрито цілуватися і обніматися.


    До речі, днем ​​пізніше Микола Басков підтвердив своє перебування на Мальдівах разом з Анастасій. «Золотий голос Росії» виклав у своєму мікроблозі Twitter фотографію балерини, що сидить на посипаному квітами розкішному ліжку. Це фото співак підписав просто «Моя Настя».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Фрики русскава шоубиза, народ нищий, а они на Мальдивах. А басков толи с бабой то ли с мужиком, у этого существа плечи как шире чем в баскава.