ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Круті ужгородські поліцейські оштрафували водія на авто з дипломатичними номерами (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    47 переглядів
    Виписана постанова на 255 грн

    Порушення ПДР з боку водіїв автомобілів з дипломатичними номерами досить масове явище в Україні. Про це пише “Спеціальний контроль”.

    Сьогодні біля будівлі Закарпатської ОДА на пл. Народній ми помітили особливо нахабну парковку прямо під знаком 3.34 “Зупинка заборонена”. Нас це дуже обурило, таке враження, що дипломати користуючись своєю недоторканістю плюють на ПДР та закони України. Ми прекрасно знаємо, що притягнути до відповідальності через дипломатичну недоторканість практично неможливо, але і проігнорувати такий факт ми не могли. Ми викликали патрульних поліцейських Ужгорода, хай складають рапорт та передають у Міністерство Закордонних справ України.


    Але виявляється, що все набагато простіше-водієм виявився громадянин України без дипломатичної недоторканості. І тут нагорода знайшла героя – виписана постанова на 255 грн за порушення вимоги знаку 3.34.



    Деякі клавіатурні герої запевняли нас, що притягнути до відповідальності водія дипломатичного авто неможливо. Можливо-потрібно тільки захотіти.


    До речі, це авто вже потрапляло нам на очі через порушення ПДР, відповідні звернення направлені в Київ. Чекаємо відповіді.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Жахлива трагічна ДТП на Закарпатті - на трасі Київ-Чоп фура "змела" мікроавтобус з туристами, водій загинув на місці (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору