ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як нас щодня вбиває мікрохвильова піч! (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    48 переглядів
    Чи варто ця зручність таких жертв?

    Сьогодні мікрохвильову піч можна зустріти практично в кожній другій родині. Однак такий спосіб нагрівання їжі може завдати серйозної шкоди здоров'ю, впевнені вчені. Чи варто ця зручність таких жертв?



    Чому небажано користуватися мікрохвильовкою


    По-перше, нагрівання в мікрохвильовій печі позбавляє їжу її первинних поживних властивостей. Що спочатку було корисним, стає "мертвим".


    Мікрохвилі знищують вітамін B-12 і користь грудного молока, тому його не можна розігрівати в мікрохвильовці: таке нагрівання призводить не тільки до безповоротного руйнування потужних агентів, що входять до складу молока і борються з бактеріями, але і до майже 18-кратного збільшення кількості шкідливих для немовлят бактерій.


    Коли ви розігріваєте продукти в пластикових контейнерах, мікрохвильове випромінювання прямо в їжу вивільняє токсичні хімічні речовини. А, як відомо, канцерогени - це речовини, які не тільки згубно впливають на клітини людини, а й здатні викликати рак.


    В ході наукових досліджень у людей, які регулярно споживають розігріті в мікрохвильовці продукти, були виявлені зміни в складі крові - рівень еритроцитів знижується, в той час як кількість білих кров'яних тілець, поряд з рівнем холестерину, значно збільшується.


    В кінці-кінців, рівні радіації в діапазоні 2,4 ГГц, що випромінюються мікрохвильовою піччю, впливають як на частоту серцевих скорочень, так і на варіабельність серцевого ритму. Ці рівні знаходяться в межах, названих безпечними, але, як правило, вони викликають негайні і кардинальні зміни в частоті серцевих скорочень.



    Нагадаємо, У Мукачеві відкрили першу "Соціальну аптеку" з мінімальною націнкою у 10% (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору