ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатське село під ...сміттєвим «покривалом»! (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    79 переглядів
    Що твориться із побутовими відходами у Нижньому Бистрому?

    Нижній Бистрий, як і більшість закарпатських сіл, просто «потопає» у смітті.

    Віддалене від райцентру село, якби не погані дороги, могло б бути прекрасною туристичною родзинкою краю, адже, крім добре відомої ГЕС, у Нижньому Бистрому є ще старовинний водяний млин, унікальний музей старожитностей та надзвичайно захоплююча атракція – повітряні корита, на яких місцеве населення переправляється із берега на берег швидкоплинної гірської Ріки.
    Утім… ще одна річ заважає рекреації в селі, що на Хустщині. Це – сміття. А його, як видно зі знімків, оприлюднених користувачами у соцмережах дуже багато. Якщо настільки інтенсивно засипатимуться Карпати побутовим непотребом, то й говорити про вирубку лісів (що, до речі, також є актуальною проблемою), незабаром не буде сенсу, адже шкідливі хімічні речовини, що містяться у викинутих рештках життєдіяльності просто згублять природу.
    000-210-1.jpg
    Зараз багато говориться про сортування сміття та про зведення заводів із утилізації відходів. Дивно, але на Хустщині жодна з територіальних громад не дала дозвіл на будівництво сміттєпереробного заводу, хоча в той же час чи всі села району заполонені пластиком та іншим непотребом. Невже місцеві мешканці самі не бачать проблеми?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору