ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Дерев'яний" скандал у закарпатській школі

    25 квітня 2024 четвер
    66 переглядів
    Директорка в Анталовцях спиляла дерева в саду школи собі на дрова?

    Скандал в Анталовцях на Ужгородщині: місцеві мешканці та вчителі засуджують вчинок директора школи, яка наказала зрубати здорові липи й черешні, які вже стали символами для жителів села.

    З цими деревами росли кілька поколінь, черешнями щороку ласували діти, і чому вони зараз стали поперек горла – невідомо.При цьому аварійні зелені насадження на території самої школи чомусь залишили…

    "У Анталовцях сьогодні, 1 квітня, не до сміху: робочі спиляли під самий корінь кілька старих, але здорових дерев - чотири липи й дві черешні, які росли прямо навпроти школи", - йдеться у листі місцевих мешканців".

    «Дерева, яким усього по 70-80 років, спиляні майже під корінь. Без причини. Жодне з дерев не заважало лініям електропередач, дахам чи чомусь подібному, тішили людей, давали дітям ягоди, влітку – прохолоду», - розказує пані Марія, яка живе неподалік школи.

    Затверджених актів на спил кожного дерева немає. Хоча цього вимагають нормативні документи. Є тільки звернення директора Мирослави Трембецької до сільського голови Худлівської сільської ради Василя Зоркіна з проханням вирізати дерева.

    "Це або банальна безвідповідальність, або директорка своїм зверненням до сільського голови та виконавчого комітету ввела їх в оману. Може, таким чином хотіла собі дров на зиму заготувати?"- обурюються мешканці Анталовців.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору