ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто більше гуляє: сучасні діти чи в’язні в тюрмах?

    18 квітня 2024 четвер
    143 переглядів
    Сучасні діти гуляють на вулиці менше, ніж в'язні у тюрмах

    Як показали дослідження, сучасні діти гуляють на вулиці менше, ніж в'язні у тюрмах.Про це свідчать дані опитування, проведеного у Великобританії, повідомляє портал Маммаблог.

    Опитування проводилося серед 2 тисяч британських батьків, у яких є діти віком від 5 до 12 років.

    Під час експериментального опитування з'ясувалося, що 74% дітей проводять на свіжому повітрі менш ніж 60 хвилин в день. Це значно менше, ніж всесвітня організація ООН рекомендує для ув'язнених у виправних тюремних установах, які гуляють більше години щодня.

    До того ж, 18% опитаних відповіли, що їхні діти не гуляють на вулиці взагалі.

    Самі батьки пояснюють таку малу кількість прогулянок зайнятістю на роботою чи домашніми справами. За їх словами багато дітей і самі не хочуть бавитись на вулиці, віддаючи перевагу комп'ютерним іграм чи перегляду телевізора. А батьки і не наполягають на тому, щоб їхні дітлахи пішли на прогулянку до парку чи просто побігали у дворі.

    І це є їх великою помилкою. Адже активні ігри на свіжому повітрі мають велике значення для здорового морального і фізичного розвитку дітей, нагадують медики. Але батьківські страхи і фобії, а також брак парків і надлишок цифрової техніки перетворюють дітей у справжніх в'язнів цивілізації.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Якби Україна не позбулася високозбагаченого урану, війна на Донбасі могла б перерости у ядерну! - Барак Обама

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору