ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикордонники затримали двох злочинців, один з яких втік із колонії

    25 квітня 2024 четвер
    66 переглядів
    Група реагування перехопила порушника за 10 метрів від кордону зі Словаччиною.

    Двох громадян України, яких розшукували правоохоронні органи за вчинення тяжких злочинів, затримали учора прикордонники на Закарпатті та Харківщині.

    Автомобіль з водієм та пасажиром, який рухався на великій швидкості у бік кордону, а потім повертався вже без пасажира, помітили жителі прикордоння та повідомили прикордонників Чопського загону. Група реагування перехопила порушника за 10 метрів від кордону зі Словаччиною. Документів при собі чоловік не мав, але назвався жителем Тернопільщини. Також у ході фільтраційних заходів було встановлено, що чоловік був засуджений за ст.121 ч.2 ККУ «Нанесення тяжких тілесних ушкоджень завданих групою осіб, або з особливою жорстокістю» та відбував з 2012 року покарання в колонії, з якої втік.
    Ще одного злочинця, який знаходився в розшуку за нанесення тілесних ушкоджень, затримали прикордонники Харківського загону у пункті пропуску «Гоптівка». Житель Вінницької області в пішому порядку прямував із Росії. Під час перевірки документів на 45-річного громадянин України спрацювала база даних доручень правоохоронних органів України. Він перебував в розшуку за ст.125 ч.1 ККУ «Нанесення тяжких тілесних ушкоджень».
    Обох затриманих передано співробітникам Національної поліції.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору