ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Невідомі інтимні подробиці із життя Святослава Вакарчука, про які, ще ніхто не знав! (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    100 переглядів
    У Святослава є і ще одна таємна любов!

    14 травня співакові виповниться 41 рік.

    Зрозуміти, багато це чи мало для настільки своєрідної особистості – складно. Стільки всього пройдено, зроблено і доведено. Коли львівські студенти створили групу «Океан Ельзи», Вакарчуку було 20.

    У 22 він разом зі своєю командою вже став мало не національним героєм. І за 13 років зоряного шляху Вакарчук не розгубив себе. Він залишився цілісним, творчим, в міру відкритим і в міру таємничим. Справжня зірка: начебто і поруч, а не дістанеш. І з ходу його життя не погортаєш.

    Журналісти витягли на світ кілька маловідомих фактів з життя співака. І попросила Вакарчука прокоментувати їх …



    Про музику

    Свою першу пісню Вакарчук написав років в 15, в останніх класах школи.

    – У мене вдома було піаніно, – згадує Святослав, – на якому займався мій молодший брат, але я теж періодично сідав за нього. До цього часу я закінчив музичну школу і усвідомив, що мені цікаво не просто грати чиюсь музику, а створювати свою. Чесно кажучи, перше свіх пісень я вже не пам’ятаю. Вони були… смішні такі.

    Перший же свій справжній хіт Слава написав в 17 років – це була пісня «Відпусти».


    vak_1.jpg


    Про кіно

    Єдиний серіал, який подивився Вакарчук, за його визнанням, – «Доктор Хаус».

    – Фільми я люблю різні, – відгукується на тему кіно Слава. – Буває період в житті, коли хочеться дивитися тільки серйозне кіно. Дуже люблю кінокласику. Вважаю, період 50-60-70-і роки – розквіт кіно. Що стосується сучасних модних фільмів, то в кінотеатр я, як правило, ходжу на дуже різні фільми. Для мене кінотеатр – розвага (як, наприклад, луна-парк), тому і фільми обираю легкі, видовищні.


    vak2.jpg


    Про гроші і везіння

    Мало хто пам’ятає, що в 2005 році Славко Вакарчук за кілька годин став мільйонером, легко вигравши цю суму в телешоу «Перший мільйон» в Україні, до речі, вперше за історію цієї програми. Гроші він віддав на благодійність.

    – Я люблю інтелектуальні ігри, які пов’язані з певним розумовим процесом, з якоюсь роботою, – пояснює успіх Слава. – Все, що має відношення до твоїх знань, умінь, навіть до психології, – це завжди цікаво. До ігор, зав’язаних на удачі, везінні, у мене дуже скептичне ставлення.

    Про таланти

    Вакарчук – один з тих людей, кого фахівці називають страшним терміном «амбідекстр». Втім, за грізним словом ховається мирна здатність людини однаково добре володіти правою і лівою руками …


    vak3.jpg


    Музикант також може похвалитися дуже хорошою пам’яттю.

    – Мені легко давалися гуманітарні предмети, – говорить він. – Коли я серйозно почав займатися фізикою, пам’ять дещо погіршилася, оскільки точні науки розвивають абстрактне і аналітичне мислення, і тоді частина мозку забирається на це. Але це непогано: запам’ятовування не має нічого спільного з процесом мислення.

    Я і зараз люблю почитати на ніч Фейнмановські лекції з фізики. Моя бабуся була вчителем молодших класів, і вона весь свій 40-річний педагогічний досвід застосувала до мене: я з раннього дитинства вмів читати, рахувати, малювати.

    А ще Вакарчук відмінно знає англійську мову.

    – Я закінчив школу з поглибленим вивченням англійської мови, – пояснює Святослав. – Саме там нам з раннього дитинства прищеплювали любов до всього англійського. Напевно, це і є одна з причин, чому мені так подобається все пов’язане з Англією.

    Про щастя


    vak4.jpg


    Святослав Вакарчук не знає, як відповідати на пряме запитання: «Ти щасливий?»

    – Переконаний: коли отримуєш те, до чого прагнув, ти щасливий, – відверто каже музикант. – Але потім знову довго йдеш до нової мети, шукаєш свій шлях, іноді розчаровуєшся, іноді сумніваєшся. Ніколи не вірив в те, що щастя може бути вранці, вдень, ввечері, щодня. Але я весь час перебуваю в пошуку щастя! Мені здається, в цьому головне завдання людини.

    Про кохання

    Святослав Вакарчук офіційно не одружений. Але перебуває в цивільному шлюбі з красунею-брюнеткою Лялею Фонарьовою, яка практично з перших днів переїзду музикантів «Океану Ельзи» в Київ в кінці 1990-х і по листопад 2008-го була фотографом, стилістом і арт-директором групи.

    Вакарчук не хоче коментувати особисте життя. І це його право …

    Але нам вдалося з’ясувати, що у Святослава є і ще одна таємна любов! Це чарівний кіт британської породи на ім’я Северин, якого кілька років тому Славіку подарували друзі.


    Нагадаємо, Вєрка Сердючка обзавелась розкішним старовинним замком в Італії за 8 мільйонів доларів (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости