ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На чергових зборах акціонерів «Закарпатгазу» обрано новий склад Наглядової ради та Ревізійної комісії

    29 березня 2024 п'ятниця
    52 переглядів
    ПАТ "Закарпатгаз" повідомляє...

    На чергових загальних зборах акціонерів ПАТ «Закарпатгаз» 28 березня 2016 року були присутні акціонери, які є власниками 1,68 мільйона голосуючих акцій, що становить 99,1% від загальної кількості таких акцій.

    За результатами діяльності ПАТ «Закарпатгаз» у 2015 році протранспортувало 441,28 мільйона куб. м природного газу, що на 61,94 мільйонів куб. м, або 12,31% менше, ніж за 2014-ий рік. Через значне зменшення обсягів транспортування природного газу, зупинку та скорочення виробництва на найбільш енергоємних промислових підприємствах області компанія недоотримала майже 55,2 мільйона гривень виручки від транспортування газу.

    Незважаючи на складне фінансове становище, у 2015 році «Закарпатгаз» на виконання інвестиційної програми спрямувало 18,8 мільйона гривень. З них - 4,3 мільйона гривень на заміну майже 10 кілометрів аварійних газопроводів. Підприємство також виконало роботи з модернізації та заміни 15 ШРП загальною вартістю 2,5 мільйона гривень. На безкоштовне облаштування лічильниками газу осель споживачів компанією витрачено 2,95 мільйона гривень, за рахунок яких впродовж минулого року встановлено понад 1,4 тисячі лічильників газу та придбано 1,1 тисячі приладів обліку, що будуть встановлені клієнтам компанії у поточному році. Фахівцями служби електрохімічного захисту газопроводів проведено комплексне приладове обстеження 2,9 тисячі кілометрів газорозподільних мереж, що на 1,1 тисячі кілометрів більше, ніж було проведено у 2014 році. Зроблено заміну перетворювачів катодного захисту і анодних заземлювачів на 17 об’єктах електрохімзахисту на суму 1,2 мільйона гривень.

    Акціонерами Товариства обрано новий склад Наглядової ради та Ревізійної комісії, затверджено напрямки діяльності компанії на 2016 рік. Проаналізувавши результати діяльності компанії, акціонери визнали роботу правління, Наглядової ради та Ревізійної комісії задовільною і затвердили звіт та баланс Товариства за 2015 рік.

    Попри скорочення розмірів надходжень, ПАТ "Закарпатгаз" гарантував належний рівень відрахувань до Державного бюджету, а підприємство впродовж року забезпечувало стабільну та безаварійну доставку газу споживачам.

    Довідка:

    Основними акціонерами ПАТ «Закарпатгаз» відповідно до зведеного облікового реєстру власників цінних паперів є ТзОВ «Омега-капітал», ПрАТ «Газтек», ТзОВ «Транзит-Інвест».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору