ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Мукачеві активізують роботу зі створення ОСББ

    20 квітня 2024 субота
    71 переглядів
    Мукачівська міська рада повідомляє...

    У понеділок Мукачівський міський голова Андрій Балога провів прийом громадян. Як показала практика – для оперативного вирішення питань були присутні й заступники міського голови та начальники управлінь міськвиконкому.

    На прийом прийшло більше 30 громадян, і кожен зі своїми проблемами.
    Чимало питань стосувалося комунальної сфери. Мешканці кількох багатоповерхівок скаржилися на якість надання послуг управляючої компанії. Міський голова пропонує мешканцям будинків створити об ’єднання співвласників багатоповерхових будинків. За останні місяці в місті вже створено 6 ОСББ, ще 8 – в процесі створення.
    «Створивши ОСББ, ви самі вирішуєте на які проблеми ви виділяєте кошти. Ви самі маєте право визначати, які послуги і у кого саме їх замовляти, контролювати їхню якість та вартість. Ми плануємо допомогти таким структурами з наданням пільгових кредитів на заходи з енергозбереження. Міський бюджет надавати компенсацію у розмірі 55% для цих заходів для ОСББ. Окрім того, можливо долучитися до грантових проектів ЄС та до державних програм з енергозбереження», - зазначає міський голова.
    На всі звернення мешканці міста отримали обґрунтовані відповіді та по можливості – допомогу, жодне прохання не пройшло повз увагу міського голови.
    000-290-1.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору