ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лісові рубки на Міжгірщині проводяться з метою ...поновлення лісистості!?

    20 квітня 2024 субота
    87 переглядів
    Заплановані рубки догляду та санітарні рубки проводяться на Міжгірщині

    Попри погодні умови, лісозаготівельні бригади Міжгірського ЛАГ другий тиждень поспіль проводять заплановані рубки догляду і санітарні рубки.

    Директор філіалу "Міжгірське лісове агропромислове господарство" Марія Плиска-Галатиба, заявляє:
    - У період весни ми створюємо більшу кількість заходів по догляду за лісами, ніж влітку. Причиною цього є те, що робоча сила не витрачається на гасіння пожеж та інші заходи.
    Комплекс лісогосподарських робіт, що проводяться на даний момент на території Репинської сільської ради, постійно і на належному рівні, забезпечує раціональне невиснажливе використання лісосировинних ресурсів, своєчасне і якісне відновлення лісів, покращання їхнього породного складу та вирощування високопродуктивних деревостанів.
    З метою забезпечення належного санітарного стану лісів здійснюється постійний контроль за їх станом та проводяться необхідні санітарно-оздоровчі заходи з подальшим поновленням лісистості. Рубки проводяться згідно актів обстеження комісій Івано-Франківського лісозахисту та працівників ЗОУЛМГ. Відповідно у таких насадженнях проводяться вибіркові та суцільні санітарні рубки із наступним лісовідновленням у відповідності до корінних типів деревостану.
    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору