ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Москаль наполягає на необхідності часткового демонтажу вивісок "Сбербанк России" в Ужгороді та Мукачеві

    19 квітня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Закарпатський губернатор Москаль проти "Сбербанка России"

    Голова Закарпатської ОДА закликає міську владу Ужгорода та Мукачева виконати розпорядження про частковий демонтаж вивісок «Сбербанку России».

    – Стаття 8 Закону України «Про рекламу» забороняє використовувати у вивісках Державний герб України, зображення державних символів України та інших країн, міжнародних організацій, офіційні назви державних органів тощо, – зазначає Г.Москаль. – Крім того, хочу нагадати, що 9 лютого 2015 року Ужгородська міська рада своїм рішенням №1620 визнала Росію країною-агресором, а так звані «ЛНР» та «ДНР» – терористичними організаціями. Тому прошу Ужгородську міську владу діяти у відповідності до законодавства та рішень міськради, а не шукати різні зачіпки, щоб не виконати розпорядження голови ОДА. Закликаю також Мукачівську міськраду на наступній сесії прийняти принципове рішення про визнання Росії країною-агресором.
    Нагадаємо, що 11 березня цього року голова ОДА Г.Москаль своїм розпорядженням рекомендував міським головам Ужгорода та Мукачева демонтувати з вивісок «Сбербанк России» назву країни-агресора, залишивши слово «Сбербанк».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору