ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Благодійний бал “Європейська весна” пройде в Ужгороді

    25 квітня 2024 четвер
    61 переглядів
    «Європейська весна» завітає в Ужгород

    Черговий культурний проект відбудеться 20 травня в приміщення Закарпатської ОДА, ахід проходитиме під гаслом «назустріч Міжнародному дню Європи».

    В рамках цього проекту також звучатимуть надбання світової класики й теж збиратимуться кошти для доброчинної справи. Та буде це вже не “Бах у будівлі Крупки”, а… бал у будівлі Крупки!

    Благодійний бал “Європейська весна” ініціювало управління культури облдержадміністрації за підтримки керівництва Закарпатської ОДА. Як пояснюють координатори, назва балу має декілька тлумачень. По-перше, європейська весна – дуже гарна! Найромантичніша пора року є чи не найрозкішнішою саме на старому континенті, який, до всього, в багатьох асоціюється із вишуканою архітектурою, класичною музикою, балами, галантними кавалерами й дамами в ошатних сукнях, подібних на квіти. По-друге – весна є символом відродження та розквіту, і саме цього ми прагнемо, говорячи про майбутнє нашої держави. Ми прагнемо європейської весни, оновлення й об’єднання нашого суспільства довкола загальноєвропейських цінностей, серед яких, зокрема, повага до традицій, культурний розвиток, а також – добродійство для тих, хто цього найбільше потребує.

    Благодійні внески від учасників балу та кошти, виручені з допомогою арт-аукціону, передадуть на потреби Вільшанського дитячого будинку-інтернату.

    В планах є і традиційне виконання вальсу дебютантами. З цією ціллю оргкомітет оголошує набір молоді віком від 18 до 20 року, у якої є бажання навчитися вальсувати і виконати почесну місію – відкрити бал своїм виступом. Перший майстер-клас відбудеться 12 квітня.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору