ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Батьківщина» звинуватила очільників Закарпаття в ігноруванні потреб тисяч краян!

    25 квітня 2024 четвер
    79 переглядів
    Заява закарпатської "Батьківщини".

    На сесії Закарпатської облради депутати фракції «Батьківщина» зачитали заяву, в якій звинуватили керівників ради та ОДА в непрозорому розподілі бюджетних коштів та ігноруванні депутатських звернень і запитів від «Батьківщини».

    У заяві зокрема зазначено: «На останньому пленарному засіданні, попередньої сесії облради депутати голосували за розподіл вільних залишків обласного бюджету. На наші запитання, про принципи розподілу і направлення коштів на вирішення тих чи інших проблем області нам так і не надали відповіді. При цьому у ЗМІ і соцмережах депутати з, так би мовити, більшості заявили про те, що обласна рада підтримала їхні звернення і виділила кошти на різні об‘єкти у їхніх виборчих округах (ремонт доріг, заміна вікон в школах і тп.), в той час як на ідентичні звернення депутати нашої фракції отримують формальні відписки».
    Депутат облради Антон Ліврінц, звертаючись до президії наголосив: «керівництво Ради і ОДА фактично ділить депутатів на своїх і чужих, але хочемо звернути вашу увагу на те, що таким чином ви ігноруєте не нас, а потреби тисяч звичайних закарпатців, які підтримали партію «Батьківщина» і делегували нас до обласної ради. При цьому хочемо нагади, що ви ділите не власні приватні кошти, а кошти платників податків. І голова ради і голова ОДА несуть солідарну відповідальність за стан справ на території всієї області, в тому числі і в тих населених пунктах, які не представлені жодним депутатом.
    Зважаючи на всі ці обставини, просимо голову обларади публічно пояснити принципи розподілу коштів, підтвердити чи спростувати свою тезу про те, що будуть фінансуватся тільки ті об´єкти, на які є подання від депутатів, які голосували за прийняття бюжету 5 січня 2016 року».

    Прес-служба Закарпатської обласної організації партії ВО «Батьківщина»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору