ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Грозний: Ми повинні очистити український футбол від гри на тоталізаторі

    24 квітня 2024 середа
    59 переглядів
    Головний тренер ФК “Говерла” В’ячеслав Грозний

    Наставник “Говерли” В’ячеслав Грозний поділився своєю думкою щодо матчу 20-го туру Ліги Парі-Матч проти “Олімпіка”.

    – У цій грі арбітр видалив відразу двох футболістів донецького клубу. Претензії до суддівства є?

    – Немає. Я і після матчу сказав, що арбітраж в матчі з «Олімпіком» був високоякісним. Двох гравців видалили у справі, пенальті в наші ворота теж дали по справедливості: наш захисник запізнився, зачепив суперника, ніяких питань. Крім тих, які я задаю своїм гравцям за частиною реалізації. Так, воротар донеччан Махарадзе зіграв відмінно, але нашій гольовій посухі пора б уже перерватися.

    – Останній випуск програми “Профутбол” дивилися?

    – Ні, я дуже рідко дивлюся оглядові передачі. Намагаюся після матчу рятувати себе від зайвого напрягу – тим більше що часто перебуваю в транспорті на шляху додому. А чому ви запитуєте?

    – Редакція передачі і її ведучий Ігор Циганик, спостерігаючи за котируваннями букмекерів, ще до початку гри прийшли до висновку, що вона закінчиться перемогою гостей з різницею в два м’ячі …

    – Вважаю, що ніхто не має права робити такі заяви постфактум. Якщо інформація надходить до гри – будь ласка, публічно виносьте її в пресу. Я просто не виведу команду на гру. Давайте зробимо так: я пропоную вашим колегам звернутися в комісію з етики та чесної гри і запропонувати, щоб футболісти обох команд пройшли через детектор брехні. Повторюю: нехай все пройдуть тест на поліграфі і будуть покарані, якщо підтвердяться якісь підозри. Якщо це трапиться, буду аплодувати стоячи.

    Я наполягаю на тому, що ми повинні очистити український футбол від зарази під назвою «гра на тоталізаторі». Таке враження, ніби ми не бачимо і не розуміємо, що під підозрою знаходяться багато команд – і далеко не тільки в прем’єр-лізі. Про це пишуть і говорять всі. Ось я і пропоную раз і назавжди вимести з нашої хати це сміття.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору