ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Результати екзит-полів щодо референдуму в Нідерландах стануть відомі після закриття дільниць

    16 квітня 2024 вівторок
    95 переглядів
    Дільниці закриють о 22:00 за київським часом

    Дільниці закриють о 22:00 за київським часом

    Перші результати екзит-полів щодо референдуму в Нідерландах стануть відомі о 22:00 за київським часом - після закриття дільниць. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів з Нідерландів народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко.

    "Дані покаже тільки розкриття урн, яке відбудеться о 22:00 за київським часом, загальнонаціональний екзит-пол, який проводиться в Нідерландах, теж буде о 22:00. Наш екзит-пол, який ми провели в Амстердамі, дав цифри 54% на 46% на користь України. Звичайно, Амстердам не може говорити про всю країну", - розповів він.

    При цьому Гончаренко зазначив, що для кращого результату необхідно не тільки проводити реформи в Україні, але і розповідати про це світу і популяризувати країну.

    Нагадаємо, що сьогодні в Нідерландах проходить референдум щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС. На референдум виноситься одне питання: "ви "за" чи "проти" ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС?". Дільниці відкрилися о 8:30 ранку і працюватимуть до 22:00. Результати екзит-полів будуть відомі ввечері 6 квітня, а офіційні результати - 12 квітня.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Що думають в Білому домі про Порошенка після офшорного скандалу ?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору