ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про зміни у порядку використання марок акцизного податку

    19 березня 2024 вівторок
    87 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    ДФС України у Закарпатській області повідомляє!

    У Головному управлінні ДФС у Закарпатській області інформують, що 29 березня 2016 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 23 березня 2016 року №209 «Деякі питання використання марок акцизного податку» (далі – Постанова №209).
    Зазначеною Постановою внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2010 року №1251 «Про затвердження Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів» (далі – Постанова №1251).
    Відповідно до змін, внесених Постановою №209, підприємства – виробники та імпортери алкогольних напоїв і тютюнових виробів, які подали територіальному органові ДФС заявку-розрахунок про потребу у марках, до 20 числа місяця, в якому подано таку попередню заявку-розрахунок, мають право здійснити коригування такої заявки-розрахунку в бік збільшення, що не перевищує визначеного у ній обсягу, шляхом подачі додаткової попередньої заявки-розрахунку.
    У разі зміни зразка марок дозволяється продаж залишків оплачених марок попереднього зразка, які виготовлено підприємством-виробником та/або які перебувають на зберіганні у територіальних органах ДФС, якщо рішенням про запровадження марок нового зразка не встановлено інше.
    Пунктом 6 Постанови №209 також визначений перелік пошкоджень, за наявності яких марки на алкогольні вважаються немаркованими (пункт 20 Постанови №1251).
    Постанову 209 опубліковано у газеті «Урядовий кур’єр» від 29 березня 2016 №59.
    Відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору