ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про специфіку роботи на кордоні говорили у столиці Закарпаття (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    70 переглядів
    Закарпатська митниця повідомлє...

    Прискорення процедури митно-прикордонного контролю громадян на спільній ділянці українсько-словацького кордону, створення кращих умов на прикордонних пунктах пропуску – це тільки частина питань, які 6 квітня обговорили на семінарі в Ужгороді

    Українську сторону в семінарі представляли представники Закарпатської та Львівської митниць ДФС, прикордонних органів Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, Чопського прикордонного загону, експерти Національного інституту стратегічних досліджень, Ужгородського національного університету. Словацьку – спеціалісти Департаменту прикордонної поліції Ладіслав Хабречек та Мілада Бучекова, представники регіональних Дослідницьких центрів Словацької асоціації зовнішньої політики Владімір Бенч, Віктор Мігальчік, Александер Мушинка та Браніслав Цібік, Ото Обшатник та Вілліам Процек (Міхаловецька митниця), викладач курсів професійної та психологічної підготовки Словацької поліції Ян Драцка.

    У ході неформального спілкування працівники Закарпатської митниці ДФС поспілкувались зі своїми львівськими колегами, зокрема говорили про те, як проходить спільний контроль польських та українських митників у пункті пропуску «Смільниця». Також не оминули безпекової складової кордону у контексті боротьби з контрабандою – зброя, наркотики, вибухівка та тероризм.

    Семінар на тему «Міграційні тенденції на українсько-словацькому шенгенському кордоні» проведено у рамках реалізації міжнародного наукового проекту СВС01017 «Удосконалення технічних і професійних можливостей прискорення оформлення документів на спільному українсько-словацькому кордоні».
    000-416-1.jpg
    Міжнародний проект виконується Національним інститутом стратегічних досліджень спільно з Дослідницьким центром Словацької Асоціації зовнішньої політики за підтримки Уряду Словацької Республіки та Норвезького фінансового механізму в партнерстві з Державною прикордонною службою України та Прикордонною поліцією Словацької Республіки.
    000-416-2.jpg
    Метою проекту є поліпшення якості людських ресурсів прикордонних і митних установ України, зокрема в галузі професійної освіти і комунікації через тренінги. Також проект передбачає стажування, підготовку посібників, проходження стажування групи офіцерів прикордонних та митних органів України в Словаччині та Норвегії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору