ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Яка середня тривалість сексу в коханців із різних країн...? (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    172 переглядів
    Люди різних країн світу в середньому мають секс тривалістю 5,4 хв.

    Вчені визначили, як довго займаються сексом пари світу.

    Австралійські дослідники сексу зі Квінслендського університету з'ясували середню тривалість статевого акту людей із різних країн.


    seks_tri.jpg


    Психологи університету дійшли висновку, що люди різних країн світу в середньому мають секс тривалістю 5,4 хв. На тривалість акту впливає вік партнерів – чим старші, тим коротший секс, а от використання презервативів, як багато хто вважає, абсолютно не впливає на протяжність сексу.


    ka.jpg


    ka2.jpg


    В якості «піддослідних» виступили представники 500 пар з різних країн світу, різного віку. Вони протягом місяця підраховували тривалість сексу – від проникнення до еяколяції. З’ясувалося, що результати варіювалися від 33 секунд до 44 хвилин! Вчені докладно вивчили усі чинники, які могли вплинути на тривалість акту і встановили остаточний результат дослідження – 5,4 хв. в середньому триває секс для всіх людей світу.


    uv.jpg


    Щодо національності людей та її вплив на тривалість сексу – тут вчені не знайшли особливої різниці. Щоправда у пар з Іспанії, Нідерландів та США тривалість сексу приблизно однакова, а в Туреччині - у середньому 3,7 хвилин.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Чому чоловіки божеволіють від сексу в позі "ззаду"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору