ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Карти таро екстрасенса дали розклад всім подіям в Україні на найближче майбутнє - Яресько відриває Яценюка від прем'єрського крісла, в яке "Сєня" вчепився зубами!

    28 березня 2024 четвер
    237 переглядів
    Екстрасенс застосовує для передбачень найпростіший розклад Таро – “Три карти”

    Відомий полтавський екстрасенс Zeref за допомогою карт Таро зробив прогнози на майбутнє щодо питань, які хвилюють усіх українців.

    Екстрасенс застосовує для передбачень найпростіший розклад Таро – “Три карти”, який, на його думку, найкраще розкриває саму суть ситуації без зайвих подробиць.


    Чи відпустять Надію Савченко на свободу та коли це станеться?


    savch.jpg


    Екстрасенс стверджує, що Надію Савченко відправлять в Україну вже на початку травня цього року, а потім відразу відпустять на свободу. Про це свідчить розклад Таро. “Туз Жезлів” символізує позитивний результат, радісну подію та досягнення мети. “Імператриця” символізує впливову жінку-політика, яка допоможе владнати ситуацію. “Імператор” – це президент України, за яким буде останнє слово.


    Чи піде Арсеній Яценюк з поста прем’єр-міністра України?


    arske.jpg


    За словами екстрасенса, такий розклад свідчить про те, що Яценюк навіть не збирається йти з поста прем’єра. У ситуаціях, пов’язаних із кар’єрою, “Паж Кубків” символізує підвищення на посаді, яке пропонують “Королеві Динаріїв” (ймовірно Наталія Яресько – міністр фінансів).

    Він пояснив, що Яресько дуже хоче отримати цю посаду, але Яценюк буде “зубами триматися” за пост прем’єра, про що свідчить карта “Сила”, остання в розкладі.


    Чи відбудуться в цьому році вибори до Верховної Ради?


    verhov.jpg


    Екстрасенс каже, що на даний момент цього не можна точно сказати, бо остаточне рішення щодо проведення виборів не прийняли, але його змінюють майже щодня. “Розклад свідчить про те, що проведення виборів не хочуть, але до них готуються. “Трійка Мечів” говорить про те, якщо вибори відбудуться, то не принесуть жодної користі, як для їх учасників (політиків), так і для країни. Відбутися вони можуть під впливом тиску зі сторони Європи (“Імператриця” та “Сила”).”,- пояснює Zeref.


    Коли закінчиться війна на сході України?


    viy.jpg


    Екстрасенс стверджує, що війна закінчиться ще не скоро. Принаймні до кінця цього року ніяких кардинальних змін точно не буде.

    Експерт пояснив, що розклад Таро свідчить про те, що зараз конфлікт тримається на емоціях патріотизму зі сторони українців та ненависті за сторони бойовиків (“Вісімка Кубків”). “Королева Динаріїв” свідчить про те, що найближчим часом буде спроба змінити ситуацію завдяки значним фінансовим надходженням, скоріше за все, це буде допомога інших країн. Будуть загострення військового конфлікту (“Сила”), бойовики продовжать провокувати українських військових. Але кардинально ситуація не зміниться.

    Чи повернеться Крим до складу України та коли це станеться?

    Zeref передбачає, що наприкінці 2017 року почнеться якийсь процес щодо повернення Криму, але все буде відбуватися досить повільно. На його думку, наприкінці 2018 року Крим знову повернеться до складу України.

    Автор: Ірина Радченко


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Сенсація! Знайдено юну спадкоємицю Ванги, чудо-дитину, яка вже попередила про екологічну катастрофу на Землі (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору