ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Всі подробиці масштабної пожежі в готельному комплексі "Здравниця Карпат" на Закарпатті (ВІДЕО, ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    83 переглядів
    На пожежі отримав отруєння чадним газом місцевий житель

    Як ми раніше повідомляли, вчора, 9 квітня, в курортному селищі Свалявського району сталася масштабна пожежа в готельному комплексі. Стали відомі подробиці інциденту.



    Як повідомили в УДСНС в Закарпатській області, 9 квітня о 17:15 в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яному житловому будинку на вул. Курортної в с. Поляна Свалявського району. Для ліквідації на місце були направлені чергові відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини та пожежних МПК с. Поляна.



    На момент прибуття бійців ГСЧС вогнем був охоплений майже весь житловий будинок, також горів дах сусіднього дерев'яного будиночка. Через близької відстані один від одного і сильного вітру вогонь міг перекинутися на третій дерев'яний будинок, що знаходився на території даного домогосподарства, тому пожежникам довелося діяти дуже швидко і злагоджено.


    Всього було задіяно 3 одиниці техніки та 16 чоловік особового складу. О 18:12 пожежу було локалізовано, а о 19:50 повністю ліквідовано.


    На пожежі отримав отруєння чадним газом місцевий житель, який намагався самостійно гасити пожежу. Його каретою швидкої допомоги доставлено до Свалявської ЦРЛ. Стан потерпілого лікарі оцінюють як задовільний.


    Пожежею знищено дерев'яний житловий будинок з мансардою на площі 153 кв. м та пошкоджено дах сусіднього дерев'яного будинку на площі 234 кв. м.


    Причина пожежі та сума збитків встановлюється.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі