ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Яценюк подав у відставку (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    98 переглядів
    Яценюк заявив, що складає обов'язки прем'єр-міністра

    Глава уряду Арсеній Яценюк оголосив про свою відставку.

    Про це прем'єр заявив у своєму зверненні, яке оприлюднено в ефірі 10 квітня.
    Яценюк заявив, що складає обов'язки прем'єр-міністра.
    "Відсьогодні бачу свої завдання ширше, ніж повноваження керівника уряду", - заявив Яценюк.


    На посаді прем'єр-міністра України Арсеній Яценюк з 27 лютого 2014


    Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк подає у відставку. Про це він заявив особисто під час програми "10 хвилин з прем'єр-міністром".


    "Я прийняв рішення скласти повноваження прем’єр-міністра України. У вівторок, 12 квітня, подання буде внесено до Верховної Ради", - заявив Яценюк.


    Разом з тим Яценюк заявив, що не гнався за рейтингами, а його наступником буде Володимир Гройсман. Крім цього, він запевнив, що “Народний фронт” залишається в коаліції, і гордий своїми здобутками на посаді.



    «Парламентська фракція "Блоку Петра Порошенка" висунула на посаду прем'єр-міністра Володимира Гройсмана (спікера ВР). Зробивши усе для стабільності і спадкоємності курсу заявляю про рішення передати обов’язки керівника уряду України», — заявив Яценюк.
    Він додав, що «рейтинг — справа мінлива», а фракція «Народного фронту» впродовж двох років «продемонструвала єдність, відповідальність за слово і здатність приймати найскладніші рішення».
    «Діяли чесно, не боролися проти союзників, і не опускалися до бруду», — додав він.



    Нагадаємо, 16 лютого парламент визнав роботу Кабміну в 2015 році незадовільною. При цьому для ухвалення резолюції про недовіри уряду нардепам забракло голосів.


    Яценюк після Революції Гідності став виконувачем обов'язків прем'єр-міністра, в грудні 2014 року Верховна Рада обрала його прем'єр-міністром.


    Найімовірнішим наступником Яценюка називають спікера ВР Володимира Гройсмана – його кандидатуру офіційно висунула фракція БПП, також його підтримали більшість парламентських фракцій. Також прем'єром готова стати Наталія Яресько – чинний мміністр фінансів України.


    Нагадаємо, раніше було оприлюднено жахливі кадри із місця вбивства студентів-індусів в Ужгороді. НОВІ ПОДРОБИЦІ вбивства (ФОТО 18+)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору